Απάντηση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στον κ. Ζορμπά: «Στις περιπτώσεις χιονοπτώσεων και παγετού προέχει η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών»

Είναι σημαντικό να κατανοήσει ο κ. Ζορμπάς ότι προέχει στις περιπτώσεις χιονοπτώσεις και παγετού η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Η αδυναμία μετακίνησης λεωφορείων ή άλλων μέσων μεταφοράς προκύπτει ορισμένες φορές και κατά τη διάρκεια αυτής της μετακίνησης λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων όπως και έγινε σήμερα το πρωί.

Στην προκειμένη περίπτωση η ένταση των καιρικών φαινομένων–χιονόπτωσης το επίμαχο διάστημα της μετακίνησης και αντίστοιχα η αδυναμία και η διαμαρτυρία των Μ.Μ.Μ. να φτάσουν στον προορισμός τους μας οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση μεριμνώντας πάντα για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Όσο για τα περί αλλοπρόσαλλων αποφάσεων καλύτερα να μη θυμηθούμε την περίοδο που ο κ. Ζορμπάς ήταν Πρόεδρος της Β’Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.