Ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Κοζάνη με αρκετό κόσμο στο κέντρο της πόλης



– Γεμάτη από κόσμο ήταν η κεντρική πλατεία της Κοζάνης την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με αφορμή την πρώτη μέρα του εορταστικού ωραρίου.
– Άλλες δύο Κυριακές συνεχόμενα τα καταστήματα της Κοζάνης 23 και 30 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου

Σε εορταστικό κλίμα έχει μπει για τα καλά η πόλη της Κοζάνης με την επίσημη έναρξη του εορταστικού ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Με πολύ κόσμο όλων των ηλικιών πλημμύρισε η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, ο οποίος βρέθηκε στο κέντρο της πόλης προκειμένου να συμμετέχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά στο κέντρο, ενώ και στους εμπορικούς δρόμους παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση.

Μια δυνατή εμπορικά μέρα λένε οι καταστηματάρχες της Κοζάνης, σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη Κυριακή, ενώ η κορύφωση της εμπορικής κίνησης αναμένεται να σημειωθεί την εβδομάδα που θα διανύσουμε και κατά κύριο λόγο προς το τέλος της και όσο πλησιάζουν οι μέρες προς τα Χριστούγεννα.

Άλλες δυο Κυριακές συνεχόμενα θα είναι τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης ανοιχτά στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, στις 23 και 30 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 16:00, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα λειτουργούν με το καθιερωμένο σπαστό ωράριο (δείτε εδώ).

Ο κόσμος που βρέθηκε στο κέντρο της Κοζάνης την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, φαίνεται ότι συνδύασε τις πρώτες αγορές των Χριστουγέννων με μία βόλτα για καφέ, φαγητό στα καταστήματα εστίασης, ενώ την παράσταση την Κυριακή το απόγευμα έκλεψαν οι Αγιοβασίληδες με το Santa Run Kozani που πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά αγώνας δρόμου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.