Η νέα αλυσίδα super market που έρχεται στην Κοζάνη – Πότε ανοίγει το νέο κατάστημα στον κόμβο του Κασλά



Μια νέα αλυσίδα super market ανοίγει στην Κοζάνη τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα, στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Κ. Καραμανλή 25Α, στον κόμβο του Κασλά στην είσοδο της πόλης, ανοίγει τις πύλες του για το κοινό η γνωστή αλυσίδα εκπτωτικών super market Discount Markt.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών super market με την εταιρία να αριθμεί τα τελευταία χρόνια δεκάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ

Χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι οι χαμηλές τιμές στα προϊόντα της και η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορεί να συναντήσει κανείς.

Το κτίριο στην οδό Κ.Καραμαλνή 25Α που θα φιλοξενεί από δω και στο εξής το συγκεκριμένο Super Market, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε πυρετώδη τεχνικές εργασίες, προκειμένου να είναι έτοιμο για το κοινό κατά την περίοδο των εορτών. 

Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και το νέο super market πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό της Κοζάνης το πρωί της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου,  με καφέ, κεράσματα, μουσική και πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “Η νέα αλυσίδα super market που έρχεται στην Κοζάνη – Πότε ανοίγει το νέο κατάστημα στον κόμβο του Κασλά

  1. Ετοιμαστείτε για κυκλοφοριακό χαμό στην περιοχή πάρκαραν πάνω στο πεζοδρόμιο και στον κόμβο τώρα θα παρκάρου και πάνω στους πυλώνες φωτισμού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.