11 συλλήψεις την ώρα που έπαιζαν πόκερ μετά από έφοδο της Αστυνομίας σε κατάστημα στην Κοζάνη – Κατασχέθηκαν μάρκες, τράπουλες και χρήματα



Κατασχέθηκαν -291- μάρκες, -4- τράπουλες, -431- τραπουλόχαρτα, -2- μπλοκ σημειώσεων και το χρηματικό ποσό των -590- ευρώ

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (15-12-2018), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Κοζάνης, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν έντεκα ημεδαποί, ηλικίας από 33 έως 75 ετών, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 33χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και δέκα πελάτες ως «παίκτες» του παράνομου τυχερού παιγνίου, ενώ αναζητείται 38χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο των αστυνομικών στο παραπάνω κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος, ο οποίος λειτουργούσε το κατάστημα ως προσωρινά υπεύθυνος, επέτρεπε στους δέκα ημεδαπούς τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «TEXAS HOLDEM», μετατρέποντας το χώρο του καταστήματος σε καζίνο.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-291- μάρκες,
-4- τράπουλες,
-431- τραπουλόχαρτα,
-2- μπλοκ σημειώσεων και
το χρηματικό ποσό των -590- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

2 σχόλια στο άρθρο “11 συλλήψεις την ώρα που έπαιζαν πόκερ μετά από έφοδο της Αστυνομίας σε κατάστημα στην Κοζάνη – Κατασχέθηκαν μάρκες, τράπουλες και χρήματα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.