Συλλήψεις ατόμων και εξιχνίαση κλοπής το τελευταίο 24ωρο στη Δυτική Μακεδονία



Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις τριών ατόμων για διάφορα ποινικά αδικήματα και εξιχνιάσθηκε μία υπόθεση κλοπής, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
απογευματινές ώρες της 14-12-2018 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 30χρονος ημεδαπός, για υπεξαίρεση. Ειδικότερα, ο 30χρονος ιδιοποιήθηκε παράνομα από κατάστημα που εργαζόταν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.800 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιων του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς εξιχνιάσθηκε κλοπή που τελέστηκε στην Καστοριά και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, την 06-12-2018 στην Καστοριά, ο 23χρονος αφαίρεσε από 57χρονη ημεδαπή, πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και 2 κάρτες ανάληψης μετρητών, με τις οποίες στην συνέχεια προέβη σε αγορές αγαθών. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

βραδινές ώρες της 14-12-2018 στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 59χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης 8 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

βραδινές ώρες της 14-12-2018 στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνελήφθη 59χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιων του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.