Επιστολή γονέα φοιτητή σε φορείς της Κοζάνης: «Λυπάμαι που πίστεψα ότι θα έρθει το παιδί μου στην Κοζάνη να σπουδάσει σε πολυτεχνική σχολή»



Κε Πρύτανη, Κε Δήμαρχε, Κε Περιφερειάρχη, Κε Υπεύθυνε του Τμ. Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών καλησπέρα σας,

Λυπάμαι που πίστεψα ότι θα έρθει το παιδί μου στην Κοζάνη να σπουδάσει σε πολυτεχνική σχολή και αντ’ αυτού κάνει διακοπές διαρκείας και θα έρθει σπίτι του τις γιορτές με σκυμμένο κεφάλι, όπως εγώ όταν ήμουν άνεργος.
Λυπάμαι που αφήνετε να ασκούν βία όσοι θέλουν να κρατούν κλειστή τη σχολή, ενώ οι μισοί φοιτητές ψήφισαν να ανοίξει.
Λυπάμαι που τους αφήνετε να πιστεύουν ότι αυτός ο εύκολος δρόμος είναι και ο μόνος για οποιαδήποτε αντίδραση, αφού οποιονδήποτε δημόσιο χώρο μπορούν να τον καπηλεύονται.
Λυπάμαι που σας εμπιστεύτηκα το παιδί μου και έχω τύψεις γιατί τον προέτρεψα να ακολουθήσει την επιλογή του γιατί νόμιζε ότι θα σπουδάσει.
Λυπάμαι που δεν θέλω πάνω στην πλάτη του να παίζουν τα κόμματα που θέλουν τα πάντα στο σκοτάδι και οι καθηγητές που είναι στον μικρόκοσμό τους.
Λυπάμαι που δεν έχω τα χρήματα να τον στείλω στο εξωτερικό, γιατί τα έχετε απαξιώσει όλα.

Εύχομαι να κάνετε κάτι άμεσα και να φανώ γραφικός, εύχομαι να βάλετε εαυτούς στη θέση όλων εμάς που δεν έχουμε φωνή στην Κοζάνη.

Με εκτίμηση,
Κώστας Νικητάκης
Γονέας πρωτοετούς φοιτητή

16 σχόλια στο άρθρο “Επιστολή γονέα φοιτητή σε φορείς της Κοζάνης: «Λυπάμαι που πίστεψα ότι θα έρθει το παιδί μου στην Κοζάνη να σπουδάσει σε πολυτεχνική σχολή»

  1. Αυτη ειναι η Ελλαδα που μας φτιαξατε τοσα χρονια κυριε! Με τα κομματα σας, τα κομματοσκυλα και τους εργατοπατερες παντου να λυνουν και να δενουν. Εμεις καλυτερα περασαμε στις σχολες μας νομιζετε, που ουτε αιτηση ορκομωσιας δεν μας αφηναν να μπουμε να κανουμε στη γραμματεια και χασαμε τοσες εκατονταδες θεσεις στους πινακες των εκπαιδευτικων. Οχι οτι θα διοριζομασταν και ποτε βεβαια στο κρατικοδιαιτο εκπαιδευτικο συστημα με ολους τους μονιμους αχρηστους της γενιας σας παντου. Τωρα ειναι αργα για κλαματα. Υπομονη μεχρι να ανοιξει η σχολη. Και να ζητησετε και συγγνωμη απο το παιδι σας που τοσα χρονια επιτρεψατε αυτη η κατασταση να θεωρειται δεδομενη στην ελληνικη εκπαιδευση και τα περναει ολα αυτα ενω δεν ευθυνεται για τπτ.

  2. Αγαπητέ γονιέ σας διαβεβαιώνω πως όλα τα παιδιά περνάνε ζάχαρη κάθε μέρα ανάβουν η ψησταρίες έξω από τα πανεπιστήμια μην ανησυχείτε τρώνε και περνάνε καλά.

  3. Δεν ισχυει οτι οι μισοι φοιτητες ψηφισαν κατα της καταληψης.

    Η πλειοψηφια ψηφισε υπερ της καταληψης.

    Το αν σεβομαστε την πλειοψηφια ή οχι, αυτο ειναι αλλο θεμα.

    Ο κυριος που εγραψε το συγκεκριμενο γραμμα προπαγανδιζει μια συγκεκριμενη πολιτικη και οχι καλοπροαιρετα.

    Και εσεις το συνεχιζετε. Ντροπη σας.

  4. Πρώτον η πλειοψηφία ήταν υπέρ της κατάληψης!
    Δεύτερον θα ήταν καλύτερο να ενημερώνεστε περισσότερο για το θέμα της συγχώνευσης γιατί αυτό θα κάνει κακο στο παιδί σας Όχι η κατάληψη!
    Τρίτον όσο για το θέμα του ψησίματος και των πάρτυ θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό γίνεται για την συχνή ενημέρωση των φοιτητών και επικοινωνία μεταξύ μας και ενίσχυση του Ταμείου των φοιτητών !
    Τέταρτον μην φοράτε παρωπίδες και ανοίξτε τα μάτια σας γιατί από την επιστολή σας φαίνεται ότι γνωρίζετε ελάχιστα πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα !
    (Φοιτητής 3ου έτους)

  5. Γομπάκη Γεωργία

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο κύριος που έγραψε το γράμμα έχει απόλυτο δίκιο. Κι εμένα η κόρη μου είναι φοιτήτρια στην Κοζάνη και τόσες μέρες όντως κάνει “διακοπές” θέλει δε θέλει. Ας έχουν όμως κάποιοι στο μυαλό τους ότι κανενός δεν περισσεύουν 600_700 ευρώ το μήνα για να κάνει το παιδί του ” διακοπές” στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Αυτά προς προβληματισμό των υποστηρικτών της κατάληψης…

  6. Κε Πρύτανη, Κε Δήμαρχε, Κε Περιφερειάρχη, Κε Υπεύθυνε του Τμ. Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών καλησπέρα σας,

    Λυπάμαι που πίστεψα ότι θα έρθει το παιδί μου στην Κοζάνη να σπουδάσει σε πολυτεχνική σχολή και αντ’ αυτού κάνει διακοπές διαρκείας και θα έρθει σπίτι του τις γιορτές με σκυμμένο κεφάλι, όπως εγώ όταν ήμουν άνεργος.

    ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗς ΓΕΝΝΙΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ !!

  7. Κυρια Γομπάκη Γεωργία, με ολο το σεβασμο που τρεφω οταν μιλαω σε ανθρωπους μεγαλυτερους τους οποιους δε γνωριζω κιολας,

    Ειναι απολυτως κατανοητο οτι η κορη σας δεν ειναι υπερ της καταληψης και για αυτον το λογο πρεπει να ειναι παρουσα σε ολες τις συνελευσεις του Πανεπιστημιου για να στηριζει την αποψη της συνεχως και να ψηφιζει κατα της καταληψης,

    Οταν τα “οχι” ξεπερασουν τα “ναι”, τοτε η καταληψη δε θα μπορει να συνεχιστει,

    Το οτι συνεχιζεται ειναι αποτελεσμα των ψηφων της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των παροντων και παρουσων φοιτητων και φοιτητριων,

    Αν η πλειοψηφια των φοιτητων τασσεται κατα της καταληψης, γιατι δεν παει να ψηφισει κατα της καταληψης;

    Εμενα η αποψη μου απο τα γεγονοτα ειναι οτι οι μισοι φοιτητες αδιαφορουν, λιγο παραπανω απο το 1/4 τασσονται υπερ και λιγο παρακατω απο το υπολοιπο 1/4 τασσονται κατα,

    Ο καθενας για τους δικους του λογους!

    Τι μου θυμιζει αυτο;

    Α, μεσες ακρες, την ελληνικη κοινωνια!

    Εγω δεν επιθυμω, για να το θεσω διαφορετικα, τον Κουλη για πρωθυπουργο, αλλα δυστυχως θα το φαω στη μαπα,

    Γιατι;

    Γιατι πρεπει να αποδεχτω οτι απο αυτους που πηγαν να ψηφισουν και δεν αραξαν στον καναπε τους, οι περισσοτεροι θα το ριξουν εκει (να τους κοπει το χερι!!!),

    Ετσι λειτουργει αυτο το συστημα,

    Οι νεοελληνες το εχουν ονομασει δημοκρατια,

    Αν θελετε τη γνωμη μου, αυτο που συμβαινει στο Πανεπιστημιο φερνει πιο πολυ σε δημοκρατια…

    Αυτα απο αλλον ενα φοιτητη (ουτε του ΠΔΜ ουτε του ΤΕΙ),

    Ειμαι υπερ των καταληψεων, αρκει να μη γινονται 1) επετειακα και 2) ανουσια,

    Στη συγκεκριμενη καταληψη θα ψηφιζα υπερ γιατι θεωρω οτι υπαρχει ουσια, τοσο για το μελλον των σχολων οσο και για το μελλον της πολης, αλλα και θα απαιτουσα ενημερωση, κατι που, απο διαφορες πηγες, δε φαινεται να υπαρχει!!!

    Με ολο το σεβασμο κυρια Γεωργια,

    Ευχαριστω για την προσοχη σας!

  8. ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !! ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ? ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΟΧΙ ,ΒΕΒΑΙΑ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΕΚΕΙ….ΥΠΟΜΟΝΗ,,,,ΑΠΛΑ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 5 ΕΤΗ, 7 ΕΤΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ,ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ,ΤΩΝ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ….ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

  9. Το παιδί σας αγαπητέ κύριε/α είναι ενήλικας. Δεν θεωρώ ώριμο να μιλάτε για λογαριασμό του. Δεν πρόκειται να τον/την αφήσετε να μεγαλώσει ποτέ. Αφήστε επιτέλους τα παιδιά σας να μεγαλώσουν και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους. Να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Είμαι κατά των καταλήψεων αλλά υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων. Και πάνω απ’ όλα υπέρ της αλανηψης ευθυνών για τις πράξεις του καθένα. Δεν εμπιστευτήκατε σε κανέναν δήμαρχο, περιφερειάρχη, πρύτανη το παιδί σας. Συνέλθετε. Αν είναι αρκετά ώριμος/η να γίνει επιστήμονας, είναι ώριμος/η να μιλήσει.

  10. ΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ…ΟΛΟΙ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΑΡΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΡΑ…ΤΟ ΤΙ ΣΥΡΙΖΟΜΠΑΦΟ , ΤΙ ΟΨΙΔΙΑ, ΤΙ ΞΥΔΙΑ, ΤΙ ΠΑΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ…ΧΑΧΑ…ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΑΑΑΑΧΑΡΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕς ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΘΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.