Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Πτολεμαΐδα οργανώνεται το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Νo Words ISFF

Μετά από ένα μήνα δηλώσεων των συμμετοχών κλείνει η πρώτη φάση του ΝO WORDS INTERNATIONAL SHORT FILM FESTIVAL που οργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην πόλη της Πτολεμαΐδας μέσα από το κινηματογραφικό τμήμα του «ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ».

Το ΝO WORDS ISFF είναι ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους – διάρκειας έως πέντε λεπτών- κάθε είδους, µε βασικό κοινό γνώμονα την απουσία διαλόγων. Οι συμμετοχές και το ενδιαφέρον παγκοσμίως υπήρξε αξιοπρόσεχτο δεδομένου ότι στάλθηκαν πάνω από 350 ταινίες από τις ΗΠΑ μέχρι την Ινδία, από το Νεπάλ μέχρι το Μεξικό, από τον Καναδά και την Ταϊλάνδη και φυσικά σχεδόν ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό χώρο.

Από τις 18 ώρες υλικού πέρασαν στην πρώτη φάση πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες διάρκειας 6 ωρών. Στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 8:30µµ στην αίθουσα τέχνης του Βόρειου Πεδίου (Καπετάν Φούφα & Καλλιπόλεως) το κοινό της περιφέρειας μας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις ταινίες που διακρίθηκαν και των οποίων η διάρκεια θα είναι περίπου µία ώρα συνολικά.

Στο τέλος των προβολών θα ακολουθήσει το διαγωνιστικό μέρος με τα βραβεία κοινού των τριών καλύτερων ταινιών που θα ψηφίσουν.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων της αίθουσας του Βόρειου Πεδίου παρακαλούμε επικοινωνήστε για κρατήσεις στα τηλέφωνα 6974053670 & 6932967800

Μη χάσετε µια μοναδική εμπειρία για όσους αγαπούν το σινεµά… with or without words be there!!!

facebook: https://www.facebook.com/nowordsisff
website: https://nowordsisff.blogspot.com
Τηλέφωνο πληροφοριών: 6974053670 & 6932967800

Ο Πρόεδρος

Στράτος Ιορδανίδης
Η Γεν. Γραμματέας

Νίτσα Χριστοφόρου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.