Ο αντιπρόσωπος Δυτικής Μακεδονίας από το «Ποτάμι» Σ. Μιχούλας για το 3ο ΣυνέδριοΤο Ποτάμι διεξήγαγε με επιτυχία στις αρχές Νοεμβρίου το 3ο συνέδριό του. Μία επιτυχία η οποία ήταν και ποσοτική σε αριθμό μελών, αλλά κυρίως ποιοτική σε επίπεδο συζήτησης, παραγωγής συμπερασμάτων και αποφάσεων για το μέλλον.

Το Ποτάμι συνεχίζει την πορεία του αυτόνομο, συνεπές στις αρχές του και με αταλάντευτη την θέληση για μεταρρυθμίσεις. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι “είμαστε η συμμαχία του αλλιώς”. Διότι όλοι εμείς στο Ποτάμι θέλουμε την Ελλάδα αλλιώς. Μια Ελλάδα αλλιώς στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία. Μια Ελλάδα αλλιώς στην αντίληψη των ατομικών διακαιωμάτων, μια Ελλάδα αλλιώς περιβαντολλογικά. Κυρίως μια Ελλάδα με την δημόσια διοίκησή της σίγουρα αλλιώς. Μόνο μια δημόσια διοίκηση πλήρως αποκομματικοποιημένη θα μπορέσει να κάνει πράγματι την Ελλάδα αλλιώς.

Είμαστε στο Ποτάμι διότι πιστεύουμε στην αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων. Συνεχίζουμε όλοι στο Ποτάμι διότι δεν παζαρεύουμε τις αξίες μας με τα παλαιοκομματικά ιερατεία. Κι αυτό είναι φανερό σε όποιον θέλει να το δει και παρά την έντονη προσπάθεια σπίλωσης από μερίδα του τύπου.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες προεκλογικοί. Ήδη παίρνουμε γεύση από την αντίληψη για την πολιτική των παλαιών κομμάτων. Μια αντίληψη η οποία δυστυχώς φαίνεται να διαχέεται και προς την τοπική αυτοδιοίκηση. Εμείς στο Ποτάμι βλέπουμε και τον πολιτικό διάλογο αλλιώς. Γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε κοντά μας όλους εσάς που ψυθιρίζετε την φράση “θέλω την Ελλάδα αλλιώς”. Καλούμε κοντά μας όλους εσάς που απαιτείτε μεταρρυθμίσες. Που θεωρείτε απαραίτητες τις μεταρυθμίσεις.

Μιχούλας Στέλιος
αντιπρόσωπος Δυτικής Μακεδονίας

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο αντιπρόσωπος Δυτικής Μακεδονίας από το «Ποτάμι» Σ. Μιχούλας για το 3ο Συνέδριο

  1. – Σταύρος Θεοδωράκης το κατακάθι του σημιτισμού. ΡΕΣΑΛΤΟ 11-5-18
    – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ στο Mega και ο Σταύρος Θεοδωράκης.
    Ο μοναδικός άνθρωπος που έδωσε βήμα σε φασίστες και πράκτορες ώστε να ξεράσουν την προπαγάνδα μίσους. Ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να ενδώσει… Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου «ΟΧΙ» με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων.
    -Θεοδωράκης: «Ναι» στην αποποινικοποίηση της κάνναβης -Να καλλιεργείται ακόμη και στο μπαλκόνι
    1|3|2018 | | iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.