Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης υποδέχεται τα Χριστούγεννα με εορταστικές εκδηλώσειςΠαραμονές των εορτών, το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης υποδέχεται τα Χριστούγεννα, διοργανώνοντας εορταστικές εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και στην Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής
Με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αιανής στολίζουμε το δέντρο του Αρχαιολογικού Μουσείου και τραγουδάμε για τα Χριστούγεννα.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18:00
«Καλήν εσπέραν…», στην αυλή της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης.
Το μουσικό σύνολο Βυζαντινής-Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας τραγουδάει για τα Χριστούγεννα στην αυλή της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. Συνδιοργάνωση ΕΦΑ Κοζάνης και Μουσικό Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας. Μουσική Επιμέλεια Ι. Ρουκούδης.

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 21:00, με ελεύθερη είσοδο.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός και τα εδέσματα είναι μια ευγενική χορηγία των Χλιάπα Α.Ε. Εμπόριο Ξυλείας, ΔΙΝΟΥΣΗΣ Π.-ΔΟΥΛΟΠΙΚΟΣ Ν. Ο.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ι. Βουτσάς Μηχανικός. Τους ευχαριστούμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.