Στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών η Πρόεδρος του συλλόγου Φοροτεχνικών Βοΐου Ανδρομάχη Τσιώρα



Μετά την Γενική Συνέλευση έχω την πεποίθηση πως ο δικός μας συλλογικός φορέας η ΠΟΦΕΕ καθώς και οι δικές μας σχέσεις όχι μόνο άντεξαν στη δοκιμασία αλλά ενισχυθήκαν σε συνολικό επίπεδο και όλο αυτό οφείλεται στον ανθρώπινο πόρο.

Πάντα πίστευα πως τις αλλαγές τις κάνουν οι άνθρωποι όταν συνεργάζονται με υπευθυνότητα και εμπιστοσύνη.Επίσης, νιώθω την ανάγκη να σας εξομολογηθώ, πως μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας δεν σας θεωρώ απλούς συνεργάτες αλλά φίλους, συνοδοιπόρους στο ταξίδι και συναγωνιστές στον αγώνα.

Η υποστήριξή σας είναι μέγιστη τιμή για μένα, καθώς και ευθύνη για το μέλλον και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

Πάντα πίστευα πως τις αλλαγές τις κάνουν οι άνθρωποι όταν συνεργάζονται με υπευθυνότητα και εμπιστοσύνη.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η δικιά μας συνεργασία καρποφόρησε πολλές θετικές αλλαγές που θέλαμε να δούμε.

Δημιουργώντας μαζί κλίμα τεκμηριωμένης αισιοδοξίας, καταφέραμε να πάμε πιο ψηλά την ΠΟΦΕΕ και να την καταστίσουμε τόσο στο συλλογικό υποσυνείδητο των μελών της, όσο και σε θεσμικό επίπεδο , όχι ως μία δύναμη μικρουπεράσπισης συμφερόντων, αλλά ως μια δημιουργική δύναμη που ανοίγει νέους δρόμους, διαδραματίζοντας με τις τεκμηριωμένες εισηγήσεις της, σημαντικό ρόλο στη λήψη κεντρικών αποφάσεων.

Μέσα από τα βάθη της καρδιά μου, θέλω να σας ευχαριστήσω έναν -έναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Ανδρομάχη Αθαν. Τσιώρα Πρόεδρος Συλλόγου Λογιστών Βοΐου – μέλος του Δ.Σ της ΠΟΦΕΕ.

Στις εκλογές η πρόεδρος του συλλόγου Φοροτεχνικών επαρχίας Βοΐου Ανδρομάχη Τσιώρα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο διοικητικό συμβούλιο .

Από το tovoion.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.