Γιάννης Θεοφύλακτος στην οριστική συζήτηση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία: «no ΚΕΕΛΠΝΟ – no PARTY!»



Τη χαρακτηριστική φράση “no K.E.Ε.Λ.Π.ΝΟ, no PARTY’’ χρησιμοποίησε ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν. Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην τελική συζήτηση του πορίσματος που αφορά στο ΚΕ.Λ.Π.ΝΟ, στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία (1997-2014).

Ο κ. Θεοφύλακτος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και της τρομοκρατικής, όπως ανέφερε, ενέργειάς του να στείλει εξώδικο στα μέλη της Εξεταστικής, προσπαθώντας να δυσχεράνει το σημαντικό της έργο. Μάλιστα ο κ. Θεοφύλακτος κάλεσε την Επιτροπή να μην αφήσει αναπάντητη την προκλητική και προσβλητική, όπως τη χαρακτήρισε ενέργεια, η οποία δεν στρέφεται μόνον εναντίον ενός νομίμου οργάνου της Δημοκρατίας αλλά κυρίως του ελληνικού λαού.

Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε πως η διασπάθιση των χρημάτων του ελληνικού λαού ξεκίνησε πριν την κρίση και συνεχίστηκε κατά τη διάρκειά της, εν μέρει προκαλώντας την: “Το πάρτι της Υγείας δεν ξεκινούσε χωρίς το ΚΕ.Λ.Π.ΝΟ – Το ΚΕ.Λ.Π.ΝΟ ήταν σημαιοφόρος αυτού του πάρτι’’.

“Αυτοί που με το ένα χέρι έκοβαν τις συντάξεις και τους μισθούς και έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια, με το άλλο έκαναν διασπάθιση του δημόσιου χρήματος μέσω ΚΕ.Ε.Λ.Π.ΝΟ – Πρόκειται για εγκληματικά σοβαρές πολιτικές ευθύνες!”, τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εγκληματικών πολιτικών και ενδεχομένως ποινικών ευθυνών είναι η υπόθεση της αγοράς του κτιρίου του ΚΕ.Λ.Π.ΝΟ. Όπως προκύπτει από το πόρισμα της επιτροπής, κατά την αγορά του κτιρίου δεν τηρήθηκε καμία προϋπόθεση στην:

(φωτογραφική) προκήρυξη,

στην (παράτυπη) σύναψη του δανείου,

στην (παράνομη) εκτίμηση αλλά και

στις (υπερκοστολογημένες) εργασίες που έλαβαν χώρα.

Δείτε το βίντεο με τα όσα ανέφερε αναλυτικότερα για το θέμα ο κ.Θεοφύλακτος link

Από το γραφείο του Γιάννη Θεοφύλακτου, Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ)

3 σχόλια στο άρθρο “Γιάννης Θεοφύλακτος στην οριστική συζήτηση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία: «no ΚΕΕΛΠΝΟ – no PARTY!»

  1. ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

    Follow Follow @NIKSOTIROPOYLOS
    Jun 18
    Η Ρένα Δούρου έχει διορίσει τον αδερφό της (Δουρο Παναγιώτη) σε 2 θέσεις και πήρε τη νύφη της(Κασσιανή Δήμου) για σύμβουλο της.
    ο φίλος της Σβίγκου, διορίστηκε ειδικός σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα. Ο Χρήστος Φωτιάδης διορίστηκε με προσόντα τη σχέση του με τη Ράνια Σβίγκου και την κομματική του ταυτότητα
    Ο Καμμένος έκανε,από το 2015 ως το 1ο εξάμηνο του 2018, 120 ταξίδια
    (460 ώρες) χρησιμοποιώντας το Gulfstream (τα καύσιμα πτήσης μίας ώρας στοιχίζουν 5.500€)Ο πολιτικός που μπήκε στην κυβέρνηση για να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια φόρτωσε το Δημόσιο με 2,5 εκα.€ καύσιμα

  2. ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

    @NIKSOTIROPOYLOS
    1. ΣΥΓΓΕΝΗΣ της Περιστερας. Ο Ευστάθιος Μαρίνος. (Αποφάσεις που έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) εκτός από ειδικός σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ και ειδικός διαχειριστής της εταιρείας έπαιρνε απευθείας έργα από τον συγκεκριμένο κρατικό φορέα. Ενέτασσε τον εαυτό του σε έργα με αμοιβή 45.000€

    2. 10.300€ bonus -πέραν του βασ. μισθού- ο Καρανίκας μόνο για τον Απρίλιο. 2018

  3. Το golden boy του Μαξίμου
    «Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, ο κ. Μανώλης Πετσίτης, άνθρωπος του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εξ απόρρητων του υπουργού κ. Νίκου Παππά, έλαβε τα έτη 2016 και 2017 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρία ELFE του κ. Λαυρεντιάδη».
    Από φτωχός μισθωτός, ο Μανώλης Πετσίτης βρέθηκε να έχει το 2016 έξι θέσεις απασχόλησης με πλούσιες απολαβές. iefimerida.gr 9-12-18

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.