Στο 7ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας ο Γιώργος ΚασαπίδηςΤις εξελίξεις για την προοπτική του κλάδου των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών στο Ν. Κοζάνης και τη Δυτική Μακεδονία ευρύτερα, παρουσίασε ο Γιώργος Κασαπίδης, συμμετέχοντας στο 7ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη.

Προσκεκλημένος ως γεωπόνος από το Ελληνοαμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, το οποίο διοργάνωσε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το εν λόγω συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, ο κ. Κασαπίδης κατέθεσε την εμπειρία του και την πρότασή του για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το μέλλον και τη δυναμική του κλάδου.

Όπως τόνισε, η σωστή οργάνωση της παραγωγής και της εμπορίας των τελικών προϊόντων πρέπει να βασίζεται στην επιστημονική γνώση και τη συλλογική δουλειά. Ταυτόχρονα, η λήψη σωστών αποφάσεων στον κατάλληλο χρόνο εγγυάται την επιτυχία αντίστοιχων παραγωγικών πρωτοβουλιών στον αγροτικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπουδαίο αυτό γεγονός για την ελληνική γεωργία συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων που παρουσίασαν καλές πρακτικές και σύγχρονες παραγωγικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στον αγροτικό τομέα της πατρίδας μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.