Σπάει τα ρεκόρ ο Μύλος των Ξωτικών: 590 λεωφορεία και 80.000 επισκέπτες στα Τρίκαλα το τελευταίο τριήμερο – Δείτε φωτογραφίες



Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μύλο των Ξωτικών.

Εκατοντάδες λεωφορεία, χιλιάδες επισκέπτες και εκατομμύρια χαμόγελα χάρισαν οι επισκέπτες στην πόλη των Τρικάλων.

Σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια ακριβώς γεννήθηκε το πιο ονειρεμένο και παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Ο 8ος Μύλος των Ξωτικών είναι πλέον γεγονός και σήμερα το γιόρτασε μαζί μας ολόκληρη η Ελλάδα.

Σπάσαμε και επίσημα κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Περισσότερα από 590 λεωφορεία και περίπου 80.000 επισκέπτες βρέθηκαν στα Τρίκαλα το τριήμερο που πέρασε.

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες της περιοχής για την προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες μας.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται μεγαλύτερη προσέλευση. Η οργανωτική επιτροπή του Μύλου έχει προετοιμαστεί για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των επισκεπτών και να χαρίσει όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους για ακόμη μια χρονιά.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε και φέτος τα Τρίκαλα & τον Μύλο των Ξωτικών για να ζήσετε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Σας περιμένουμε μέχρι τις 6 Ιανουαρίου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σπάει τα ρεκόρ ο Μύλος των Ξωτικών: 590 λεωφορεία και 80.000 επισκέπτες στα Τρίκαλα το τελευταίο τριήμερο – Δείτε φωτογραφίες

  1. Είναι φανταστικό το πιο ωραίο χωριό του Αϊ-Βασίλη που έχει φτιαχτεί, για αυτό έχει κ τόσο πολύ κόσμο, μπράβο τους κ συνχαρητηρια για αυτό το ωραίο θέαμα που μας προσφέρουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.