Πως κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης στη φετινή Λευκή Νύχτα – Αρκετός κόσμος από άλλες περιοχές



-Πολύς κόσμος στο κέντρο της Κοζάνης
-Κόσμος από Δυτική Μακεδονία για τη γιορτή της πόλης και τη Λευκή Νύχτα στην Κοζάνη

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά η Λευκή Νύχτα στην πόλη της Κοζάνης το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου.

Με τις παράλληλες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία , τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι με τις Fones, πραγματοποιήθηκε μία όμορφη γιορτή, με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και επισκέπτες από τις γύρω περιοχές, αλλά και τις διπλανές πόλεις.

Κόσμος όλων των ηλικιών, έδειξε να απολαμβάνει την όμορφη γιορτή, αλλά και τη βόλτα του στα εμπορικά καταστήματα, ενώ οι μεγάλες προσφορές των εμπορικών καταστημάτων για το βράδυ της Λευκής Νύχτας, φάνηκε ότι δεν άφησε αδιάφορους τους καταναλωτές που περιηγήθηκαν στα εμπορικά καταστήματα κάνοντας τις πρώτες αγορές των εορτών.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εμπορικών καταστημάτων παρέμειναν ανοιχτά μέχρι την προγραμματισμένη ώρα που προτάθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, ενώ σε μία γενικότερη εικόνα θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα καταστήματα δούλεψαν ικανοποιητικά, δίνοντας μία ανάσα και ίσως ένα μήνυμα ότι για να μπορέσει να κινηθεί η αγορά και κατά συνέπεια όλο το κέντρο, θα πρέπει να υπάρχει ένα ισχυρό κίνητρο προς τον κόσμο.

Με καλούς οιωνούς ξεκινάει η εορταστική περίοδος, αφού στο σύνολό τους η Λευκή Νύχτα κινήθηκε σε καλύτερα επίπεδα από πέρυσι, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθανάσιος Δραγατσίκας στο KOZANILIFE.GR: «Ο σκοπός όπως έχω ξαναπεί είναι να βγει ο κόσμος από το σπίτι και να χαρεί και αυτό φαίνεται ότι το έχουμε πετύχει. Καλύτερα από πέρυσι πήγε η φετινή Λευκή Νύχτα, με αρκετό κόσμο που ήρθε από εκτός Κοζάνης».

Από την πλευρά τους οι καταστηματάρχες συμπληρώνουν, ότι οι προσφορές και το ποσοστό έκπτωσης πλέον προς τους καταναλωτές είναι κάτι μόνιμο πια, πέραν των καθιερωμένων,
αφού για να επιβιώσει ένα κατάστημα θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικό ως προς τις τιμές του.

Η Λευκή Νύχτα και κάθε είδους θεματική εκδήλωση με εμπορικό ή μη χαρακτήρα, φαίνεται ότι δεν αφήνει αδιάφορο τον κόσμο και αυτό είναι ένα δυνατό στοιχείο που θα πρέπει να αξιοποιηθεί.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Πως κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης στη φετινή Λευκή Νύχτα – Αρκετός κόσμος από άλλες περιοχές

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στο δήμο και στον εμπορικό σύλλογο που απέδειξαν πως μόνο η συνεργασία και η καινοτόμα σκέψη μπορεί να δώσει αποτελεσματα. Περιμένουμε και άλλα για το καλό της Κοζάνης

  2. Ωραία η Σαττι αλλά μάλλον ξέχασε πως ανεβε δέντρο.. Ούτε ένα χριατουγεννιατικο να χαρούν τα παιδάκια..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.