Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 1 εκ. ευρώ για τη συντήρηση του Εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Γρεβενών



Τη σύμβαση του έργου: «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Γρεβενών, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (ΕΔΡΑΣ) / Π.Δ.Μ. έτους 2017», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και η βελτίωση των τμημάτων του Εθνικού Οδικού Δικτύου (αρμοδιότητας συντήρησης της Δ.Τ.Ε. (ΕΔΡΑΣ) / Π.Δ.Μ.), εντός της Π.Ε. Γρεβενών, με σημαντικές βλάβες.

Οι εργασίες αφορούν τη βελτίωση του οδικού δικτύου, σε ότι αφορά τις φθορές και την υφή του οδοστρώματος, τις φθορές ή ελλείψεις της πλευρικής προστασίας (βραχοπροστασία) καθώς και την πλήρη υποστήριξη αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (πλημμύρες, ατυχήματα, απομάκρυνση υλικών και ζώων από το οδόστρωμα ή οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που κριθεί από την Υπηρεσία ως έκτακτη ανάγκη).

Το έργο, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ (με ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 541 και η προθεσμία περαίωσης του είναι δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.