Άκρως επιτυχημένο το τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων στη Σιάτιστα – Δείτε φωτογραφίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων που πραγματοποιήθηκε στη Σιάτιστα, υπό την διοργάνωση του Δήμου Βοΐου και του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Περίπου δυόμιση χιλιάδες άτομα πέρασαν το κατώφλι του Πολιτιστικού Κέντρου «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη», από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο μιας άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης που περιελάμβανε συναυλίες, μουσικές και εικαστικές συμπράξεις, καθώς και σεμινάρια για εκπαιδευτικούς.

Στο φεστιβάλ που είχε τίτλο «Μουσική και Ελευθερία», συμμετείχαν τα Μουσικά Σχολεία Αλίμου, Καστοριάς, Ξάνθης, Κατερίνης, Πτολεμαΐδας καθώς και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας « Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου».

Ο Δήμος Βοΐου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους διοργανωτές για την αγαστή συνεργασία και δεσμεύεται για την μελλοντική ανάληψη αντίστοιχων πρωτοβουλιών.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.