Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται ο «Δρόμος Αγάπης» στην Κοζάνη

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, που θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια από τα Ηνωμένα Έθνη και εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου, συνεργάζεται με το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών με Αυτισμό Κοζάνης και διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τον «Δρόμο Αγάπης».

Στα πλαίσια της συμμετοχής των σχολικών κοινοτήτων στη διαδικασία αυτή, δίνει την εκκίνηση της Α’ Φάσης του 3ου Δρόμου Αγάπης, με σύνθημα ΄΄δώσε αγάπη & βρες τον δρόμο…΄΄ και σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών και της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού.

Σήμερα Δευτέρα 3-12-2018, οι σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Κοζάνης με αντιπροσωπείες καθηγητών και μαθητών παραλαμβάνουν την πρόσκληση του σχολείου τους, την αφίσα, το εκπαιδευτικό υλικό και τον «Κουμπαρά Αγάπης», από το γραφείο της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.