Πραγματοποιήθηκε η 8η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Παρουσία μελών και φίλων της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου στο εργατικό Κέντρο Κοζάνης η 8η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο Οικονομικός απολογισμός και ο απολογισμός των δράσεων της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τοποθετήσεις για την μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Κίνησης και τον δρόμο προς τις εκλογές καθώς επίσης έγινε και η εκλογή της νέας Συντονιστικής επιτροπής.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στις εκλογές του 2019 αλλά και στη δυναμική της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις», κάνοντας μια αναδρομή σχετικά με το πως ξεκίνησε η Δημοτική Κίνηση.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή της νέας συντονιστικής επιτροπής η οποία είναι (με αλφαβητική σειρά):
1. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ
4. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΑΚΗΣ
5. ΚΟΥΖΙΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
6. ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
7. ΜΠΟΥΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
8. ΝΕΒΕΣΚΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΤΣΑ
10. ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
11. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του Μιχάλη Αγραφιώτη για το KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.