Στο δίπολο παλαιοφασισμός ή νεοφασισμός απαντάμε: Δημοκρατία – Του Ηλία ΕυαγγελόπουλουΣτις μέρες μας, ο κάθε συνειδητοποιημένος άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι τόσο στη χώρα μας όσο και γενικότερα στον κόσμο δεν υπάρχει αληθινή δημοκρατία. Υπάρχει μεν το δημοκρατικό περίβλημα αλλά το περιεχόμενο που καλύπτει είναι ο φασισμός. Αυτός ο φασισμός που καλύπτεται από το ένδυμα της δημοκρατίας, ονομάζεται νεοφασισμός. Και είναι πιο επικίνδυνος από τον παλαιοφασισμό γιατί ενώ εκείνος είναι φανερός αυτός είναι κρυφός και ύπουλος.

Η νέα άνοδος του παλαιοφασισμού στη χώρα μας δεν έγινε τυχαία. Γνωστά παπαγαλάκια του συστήματος μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ έδωσαν στην αρχή μεθοδευμένα την απαραίτητη ώθηση.

Γιατί όμως οι νεοφασίστες φέρνουν πάλι στο προσκήνιο τους παλαιοφασίστες! Η απάντηση είναι απλή. Για να τους χρησιμοποιήσουν!

Καταρχήν, γνωρίζουν ότι είναι άνθρωποι χαμηλού πνευματικού επιπέδου άρα ακίνδυνοι για το σύστημα και εύκολοι στον χειρισμό τους. Έπειτα έχουν αναλύσει την ψυχοσύνθεσή τους για να τους κατευθύνουν με ευκολία εκεί που θέλουν.

Ειδικότερα η επανεμφάνιση του παλαιοφασιμού:

Δίνει την δυνατότητα στους νεοφασίστες να τον στοχοποιήσουν παρουσιάζοντάς τον ως τον μοναδικό εχθρό, επιτρέποντάς στους ίδιους να δρουν ανενόχλητοι με φασιστικό τρόπο, παριστάνοντας τους δημοκράτες.

Δεν αφήνει τον πολιτικό χώρο που απαιτείται για την δημιουργία αγνών πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων.

Και στον κατάλληλο χρόνο θα τον χρησιμοποιήσουν όπως το έχουν κάνει και στο παρελθόν για να υλοποιήσουν τα γεωπολιτικά τους σχέδια αλλά και ως πρόφαση για να επιβάλουν νέες και πιο σκληρές αντιδημοκρατικές καταστάσεις που θα οδηγήσουν στον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων από μια χούφτα οικογένειες σε όλο τον πλανήτη.

Στόχος της νέας γενιάς είναι μέσα από την μελέτη και την καλλιέργεια της κριτικής σκέψης:

Nα ανεβάσει το πνευματικό της επίπεδο για να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τα σκοτεινά σχέδια που οι ισχυροί του κόσμου και οι τοπικοί “χωροφύλακες” τους εξυφαίνουν και εφαρμόζουν στον πλανήτη και στην πατρίδα μας.

Να είναι σε θέση να διακρίνει τους “παραλλαγμένους” ανθρώπους γιατί ιδιαιτέρα αυτή η εποχή του νεοφασιμού που βιώνουμε σήμερα έχει δημιουργήσει αυτό το φαινόμενο των “δήθεν” ανθρώπων που στην πραγματικότητα είναι άλλοι απ’ αυτό που δείχνουν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι ψευτοκουλτουριάρηδες, οι ψευτοαριστεροί, οι ψευτοδημοκράτες, οι ψευτοπατριώτες και οι ψευτοεπαναστάτες.

Να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνοκρατικές γνώσεις και μέσα από την δημιουργία αγωνιστικού φρονήματος να συγκρουστεί δημοκρατικά με το σύστημα και να το συντρίψει.

Να πάρει την πατρίδα μας στα χέρια της και να την σώσει, επαναφέροντας σε αυτήν την δημοκρατία, την ελευθερία, την ασφάλεια και την ευημερία.

Με την νίκη!

Ηλίας Ευαγγελόπουλος
Οικονομολόγος

2 σχόλια στο άρθρο “Στο δίπολο παλαιοφασισμός ή νεοφασισμός απαντάμε: Δημοκρατία – Του Ηλία Ευαγγελόπουλου

  1. κ. Ευαγγελόπουλε δεν αρκούν αξιόλογα κείμενα, χρειάζεται συμμετοχή στην ενεργό πολιτική ( δική σας εννοώ ), τοπικά, κεντρικά όπως κρίνετε εσείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.