Ανακοινώσεις του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης



Ψήφισμα της εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Στηρίζουμε και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συνταξιούχους της Κοζάνης και όλης της χώρας. Οι συνταξιούχοι μαζικοποιούν τα σωματεία τους, τους αγώνες τους για την διεκδίκηση αξιοπρεπών συντάξεων, παροχών υγείας δωρεάν για όλους. Οι αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση που θέλει να σπείρει την υποταγή και την απογοήτευση.

Με δεκάδες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, και με την μαχητική πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Αθήνα το επόμενο διάστημα οι παλαίμαχοι της ε[εργατικής τάξης δείχνουν τον δρόμο και κλιμακώνουν την πάλη τους.

Τους ενισχύουμε και τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι οικοδόμοι,

Η Εφορευτική Επιτροπή του Συνδικάτου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης, με βάση και την απόφαση της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης στις 28/11/2018, προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων του Συνδικάτου καθώς και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας και το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την περίοδο 10-16/12/2018 στους χώρους εργασίας και τα χωριά, τις ώρες και τις τοποθεσίες, τα οποία θα ανακοινωθούν τις προσεχώς ημέρες από την εφορευτική επιτροπή.

Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα

Εφορευτική Επιτροπή με βάση τις αποφάσεις της Γενικής Εκλογοαποπλογιστικής Συνέλευσης του Συνδικάτου ανακοινώνει ότι:

Υποψηφιότητες για τα αξιώματα του Συνδικάτου μπορούν να κατατίθενται στην Εφορευτική Επιτροπή την Πέμπτη 29/11/2018 από 18:00 ως 19:00, την Παρασκευή 30/11/2018 από 18:00 ως 19:00 και το Σάββατο 1/12/2018 από 18:00 ως 19:00 στην έδρα του Συνδικάτου (στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης). Το Σάββατο 1/12/2018 στις 19:01 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων και των ψηφοδελτίων.

η.Εφ.Ε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.