Η 8η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»



Την Κυριακή 2/12/2018, στις 18:00 στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί η 8η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» στην οποία προσκαλούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Κίνησης με τα παρακάτω θέματα:

Οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσεων της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής
Συζήτηση – τοποθετήσεις για την μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Κίνησης και τον δρόμο προς τις εκλογές
Εκλογή νέας Συντονιστικής επιτροπής

Μετά τη νίκη στις εκλογές του 2014 η διοίκηση του Δήμου δεν αλλοίωσε τα βασικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας μας, η Δημοτική Κίνηση λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί ως αυτόνομη, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική πολιτική συλλογικότητα.

Στόχος ήταν και παραμένει να βγει η πολιτική από κέντρα και παράκεντρα εξουσίας και να έρθει στις γειτονιές, στις πλατείες, στα χωριά και τους χώρους δουλειάς, να γίνει υπόθεση των πολιτών, υπόθεση όλων, στηρίζοντας πάντα τις αρχές, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Ισότητας και της Αλληλεγγύης.

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο της Δημοτικής Κίνησης και προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της να συμμετέχουν σε αυτή όπως πάντα με σεβασμό στις συμμετοχικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, στον ανοιχτό εσωτερικό διάλογο, στην πολιτική συναίνεση και τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων.

Η συζήτηση έχει ήδη αλλάξει.
Η Κοζάνη κινείται.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει έτοιμους, εδώ, να συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε και σας καλούμε να συμμετέχετε!

Πληροφορίες σχετικά με τη Γ.Σ. κάθε απόγευμα στα γραφεία της Κίνησης: Πλ. Γιολδάση 2 και στο τηλ: 6946334426

Για τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις»
Η Συντονιστική Επιτροπή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.