Συνάντηση φίλων πολιτών για το σινεμά, τον πολιτισμό, για την κοινωνία της Εορδαίας

Σας καλούμε για να σας ενημερώσουμε για τις άλλου τύπου δραστηριότητες του συλλόγου της κινηματογραφικής ομάδας Πτολεμαΐδας (Κ. Ο. Π.) να σας ακούσουμε και να συμμετέχετε.

Ως κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαΐδας (Κ. Ο. Π.) κινητοποιούμαστε για να αναπτύξουμε την ποιότητα ζωής στην περιοχή μας.

Παρατηρώντας τους ανθρώπους της Εορδαίας, κατανοούμε κενά στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων, ορισμένα μέχρι και επικίνδυνα που προσπαθούμε να καλύψουμε. Η ευθύνη αγγίζει και εμάς, μας οδηγεί στο πράττω.

Προτείνουμε στους συμπολίτες μας τη συμμετοχή τους , την προσφορά στα κοινά και τη συμπόρευση, μέσα από πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα. Στις δραστηριότητες που προγραμματίζουμε χρειαζόμαστε την βοήθεια κι άλλων, για να είναι περιεκτικότερες οι απόψεις μας και ανάλογο το περιεχόμενο των εκφράσεων, μέσα από δράσεις που θα ψυχαγωγούν, θα προβληματίζουν, θα εκπαιδεύουν ενίοτε το κοινό. Η εμπειρία των μεγαλύτερων, των ειδικών, όσων έχουν έμπνευση, ελεύθερο χρόνο θα συνδράμει σε πιο πλούσιες εκδηλώσεις που κάποιες μπορούν να έχουν διάρκεια. Οπως σεμινάρια, ομάδες δράσεων, κινηματογράφισης κ. ά.

Νιώθουμε την ανάγκη να λειτουργήσουμε συμπληρωματικά στο σινεμά με διάφορους τρόπους έκφρασης, όπως ταυτόχρονα με τις άλλες τέχνες για να έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης σαν πομποί και δέκτες. Μας αφορά ευρύτερα η κοινωνία μας, τείνουμε να συμβάλουμε στην άνθισή της με νέους τρόπους που θα μας προτείνετε, διαρκώς να ανανεώνουμε την οπτική μας, τις εκφράσεις της.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ – ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ 2018 – 2019

Θα πραγματοποιήσουμε προβολή ταινιών του φεστιβάλ μικρού μήκους Δράμας, έκθεση κινηματογραφικών μηχανών φιλμ , στο Πνευματικό κέντρο την Τετάρτη 5-12-18, Ωρα 19.00

Αφιέρωμα και ταινία για τη διάσωση προσφύγων από Ιαπωνικό πλοίο στην καταστροφή της Σμύρνης.

Προβολές για παιδιά και έφηβους με συνδυασμό τεχνών και μηνυμάτων.

Παιδιά του πολέμου στην Εορδαία και τη Δυτ. Μακεδονία, αφιέρωμα και ταινία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ηλίας Μάνης Τηλ. 6973 258066 , Πτολεμαϊδα επίσης hliasmpara@yahoo.gr

Με εκτίμηση

για το Δ. Σ. της Κ. Ο. Π.

Ο Πρόεδρος ΚΟΠ Ηλίας Μάνης,  Ο Ταμίας ΚΟΠ Γιώργος Κοσμίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.