Στόχος βανδάλων και «σατανιστών» σχολικό συγκρότημα στα Γρεβενά! Δείτε το βίντεο



Στόχος βανδάλων έγινε για μια ακόμη φορά το σχολικό συγκρότημα όπου συστεγάζονται το 4ο και το 5ο Δημοτικά σχολεία Γρεβενών.

Το φαινόμενο που αντικρίζουν καθημερινά οι δάσκαλοι και οι μαθητές, με τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές υποδομών των εγκαταστάσεων αλλά και τα υπολείμματα «σατανιστικών τελετών» καταδικάζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που τα εν λόγω σχολεία μπαίνουν στο στόχαστρο βανδάλων, καθώς τακτικά παρουσιάζονται μεγάλες ή μικρές καταστροφές από αγνώστους που δεν σέβονται τον χώρο που αποτελεί για τα παιδιά το «δεύτερο σπίτι» τους.

Ο σύλλογος των γονέων αλλά και ο διευθυντής τονίζουν ότι η προστασία, η φύλαξη και η ασφάλεια των σχολείων αποτελούν επιτακτική ανάγκη.

Για το συγκεκριμένο θέμα οι διευθυντές των σχολείων απέστειλαν έγγραφο στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Γρεβενών, στη Δ/νση της Α/θμιας αλλα και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Δείτε το σχετικό βίντεο του greveniotis.gr:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.