Πρόθεση συγκρότησης ανεξάρτητου συνδυασμού από τον Ν. Τσιαρτσιώνη για τις δημοτικές εκλογές με την ονομασία «Ενεργοί Δημότες»

«ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ – ΚΟΖΑΝΗ 2019» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

– Τον ερχόμενο Μάιο του 2019, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση της χώρας.

– Η συμμετοχή του κάθε πολίτη είναι ταυτόχρονα και δικαίωμα και υποχρέωση, προκειμένου με την επιλογή του να προκύψουν οι καλύτερες και ικανότερες διοικήσεις για τον ίδιο και τον τόπο του.

– Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Κοζάνης θα χρειαστεί την ενεργοποίηση των δημοτών του για την αντιμετώπιση μιας αποδεδειγμένα πλέον δύσκολης και κρίσιμης περιόδου που διέρχεται ο τόπος.

– Η ενεργοποίηση αυτή είναι το απαραίτητο στοιχείο για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

– Για τον σκοπό αυτό αποφασίστηκε η έναρξη μιας ανοιχτής διαβούλευσης για την συγκρότηση ενός ανεξάρτητου συνδυασμού που θα διεκδικήσει στις επερχόμενες εκλογές την έγκριση των δημοτών μας.

– Οι δημότες που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση energoidimotes2019@gmail.com

Για την πρωτοβουλία
Νικόλαος Τσιαρτσιώνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πρόθεση συγκρότησης ανεξάρτητου συνδυασμού από τον Ν. Τσιαρτσιώνη για τις δημοτικές εκλογές με την ονομασία «Ενεργοί Δημότες»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.