Τι σχέση έχει η Μέγκι από το Next Top Model με την Κοζάνη;



Η Μέγκι Ντρίο, είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν συζητηθεί περισσότερο στο φετινό ριάλιτι μόδας του Star, το Greece’s Next Top Model.

Το 25χρονο μοντέλο με τον εκρηκτικό χαρακτήρα μένει στη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει στην Αγγλία, είναι μια από τις τρεις κοπέλες της γνωστής “τριάδας φωτιάς” του παιχνιδιού που με τα καυστικά της σχόλια για τις συμπαίχτριές της έχει συζητηθεί πολύ!

Τι είναι όμως αυτό που την συνδέει με την πόλη της Κοζάνης;

Η Μέγκι είναι ένα από τα βασικά μοντέλα της start-up επιχείρησης haute-acorn.com του Κωνσταντίνου Σιαμπανόπουλου, που δραστηριοποιείται στο χώρο της γούνας και έχει έδρα την Κοζάνη (κλικ εδώ για περισσότερα).

Το 25χρονο μοντέλο έχει κάνει ήδη αρκετές φωτογραφήσεις στην Κοζάνη και στην Καστοριά, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα και αξεσουάρ της εταιρίας haute-acorn.com .

Τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί και πάλι την πόλη της Κοζάνης, έχοντας ήδη κανονίσει την επόμενη φωτογράφησή της για τη νέα collection γούνινων προϊόντων της εταιρίας.

Το παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το KOZANILIFE.GR είναι από τα backstage των φωτογραφήσεων σε Κοζάνη και Καστοριά:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”855″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.