Διαμαρτυρία της Τακτικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού

Την Κυριακή 18-11-2018, στις 6.00μμ, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού.

Δυστυχώς, παρά την έγκαιρη ενημέρωση των αρμοδίων από το Δ.Σ. του Συλλόγου, η κορυφαία αυτή εκδήλωση του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε στην «παγωμένη» κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού, εξαιτίας της μη θέρμανσής της, προφανώς -εικάζουμε- λόγω έλλειψης πετρελαίου.

Με την διαμαρτυρία μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη αγανάκτηση και τη δυσαρέσκειά μας προς κάθε υπεύθυνο, για αυτή την απαξιωτική στάση και την έλλειψη σεβασμού προς το κορυφαίο θεσμικό όργανο έκφρασης των γονέων και κηδεμόνων και φυσικά προς τους ίδιους τους γονείς, που παραβρέθηκαν στην Συνέλευση. Δεν «θυμόμαστε» τους Συλλόγους μόνο όταν πρόκειται για εκδηλώσεις προβολής, αλλά οφείλουμε να φροντίζουμε συνεχώς για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία τους.

Το προεδρείο της Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
του Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 
 

1 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.