Στην Κοζάνη έφτασε η Εθνική Ομάδα Γυναικών του Μπάσκετ – Τι λέει στο KOZANILIFE.GR ο ομοσπονδιακός προπονητής Κ. Κεραμιδάς και η Ελ. Χριστινάκη για το σημαντικό παιχνίδι



Στην Κοζάνη έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018 η Εθνική Γυναικών του μπάσκετ η οποία «λύγισε» από την Μεγάλη Βρετανία (79-77) και θα παίξει τα… ρέστα της με το Ισραήλ με το οποίο τους χωρίζει ένας βαθμός από την δεύτερη θέση (8 η Ελλάδα, 7 το Ισραήλ) στην Κοζάνη (21/11, 17:00), για την πρόκριση στο Eurobasket 2019.

Η αδιάφορη Πορτογαλία με την νίκη επί του Ισραήλ (75-72), έκανε… δώρο στην «γαλανόλευκη», αφού σε τυχόν πρόκριση, η Ελλάδα θα βρεθεί στο Eurobasket ως μια από τις καλύτερες δεύτερες χώρες.

Στο KOZANILIFE.GR και τον δημοσιογράφο Καραδημούλα Σάκη αποκλειστικά μίλησε για το παιχνίδι αυτό ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς:

– Coach η ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία πριν από λίγες μέρες σας φέρνει σε μειονεκτική βαθμολογική θέση, όμως το δώρο της Πορτογαλίας σας δίνει ακόμα ελπίδες.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα ακόμα πιο δύσκολο έργο για την συνέχεια. Σε κάθε όμιλο υπήρχε και μια αδύναμη ομάδα. Στον δικό μας όχι, για αυτό και η υπόθεση πρόκριση δεν είναι εύκολη. Τα κορίτσια μας για ακόμη μια φορά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Ισραήλ το οποίο παρόλο που είναι βαθμολογικά αδιάφορο διαθέτει ένα καλό σύνολο. Άλλωστε ο λαός του ζει για το μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα.

– Βρίσκεστε ξανά στην Κοζάνη για ένα κρίσιμο αγώνα. Πείτε μας για τον κόσμο ο οποίος αναμένεται να δώσει και πάλι το παρών.
Ο κόσμος της Κοζάνης είχε δώσει βροντερό παρών την προηγούμενη φορά και αυτό πιστεύω θα κάνει και τώρα. Είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα και θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για να πάρουν τη νίκη.

Η εκ των κορυφαίων παικτριών, Ελεάννα Χριστινάκη στις δηλώσεις της στάθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι της Στέλλας Καλτσίδου:

«Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καθήκον μας, όσο ελπίδες έχουμε θα κοιτάξουμε να τις εξαντλήσουμε θα δώσουμε την μάχη μας μέχρι το τέλος. Έχουμε μάθει να μην τα παρατάμε. Αυτή η ομάδα έχει μάθει να παλεύει και έχει φέρει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο γυναικείο ελληνικό μπάσκετ. Για τον αγώνα με το Ισραήλ είναι ένα δύσκολο παιχνίδι διαθέτει μια ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε μια εικόνα από το πρώτο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της πιο πλήρους και ολοκληρωμένης για εμένα Ελληνίδας παίκτριας Στέλλας Καλτσίδου και αυτό μας δίνει ακόμα ένα κίνητρο».

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.