Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Παναγιώτου «Φαγούδια με βιολογικές αποπλανήσεις» σε Κοζάνη και ΑιανήΣε μια εποχή, που στον χώρο της διατροφής το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο και ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος δεν γίνεται με όπλα αλλά μέσω της τροφής, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε σωστά ενημερωμένοι, αν θέλουμε να προσφέρουμε σε μας και σ’αυτούς που αγαπάμε ό, τι πιο θρεπτικό και υγιεινό.

Η τροφή είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας και όλοι ανεξαιρέτως θέλουμε να είμαστε υγιείς!

Πως θα μπορέσουμε καλύτερα να απορροφήσουμε τα θρεπτικά συστατικά των τροφών που λαμβάνουμε; Ποιες τροφές να επιλέξουμε για να έχουμε καλύτερη μνήμη, μεγαλύτερες αποδώσεις ή καλύτερες επιδώσεις στις δραστηριότητές μας; Πως θα αποφύγουμε τα φάρμακα; Τι , επιτέλους, μπορεί να είναι πιο ωφέλιμο, από το μοντέλο που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι «τελάληδες» της διαφήμισης;

Ελάτε να τα συζητήσουμε και να λύσουμε πολλές από τις απορίες, που δημιουργούνται στην επιλογή μιας πιο φυσικής και ποιοτικής διατροφής, με κέρδος την υγεία μας.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν:

1) Στην Αιανή, το Σάββατο 17/11/18, ώρα 17:00, στο καφέ Τζικέλ. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Αιανής.
2) Στην Κοζάνη, την Κυριακή 18/11/18, ώρα 12:00, στο καφέ Αβάντζο.

Παναγιώτου Ελένη
Τεχ. Γεωπόνος-Συγγραφέας

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και καταρτιζόμενοι του τμήματος μαγειρικής του ΔΙΕΚ Κοζάνης, οι οποίοι μαζί με τον καθηγητή μαγειρικής τέχνης κ. Κατσάρα Θωμά, θα ετοιμάσουν μερικές συνταγές του βιβλίου και θα κεράσουν τους παραβρισκόμενους.

Την εκδήλωση στηρίζουν τα καταστήματα «Αφθονία», «Γαία» και «Πολίτικος Μπαχτσές».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.