Προβολή του ντοκιμαντέρ «Χρονικό της Δικτατορίας 1967-1974» του Παντελή Βούλγαρη από την Εργατική Λέσχη Κοζάνης



Η Εργατική Λέσχη Κοζάνης την Πέμπτη 15/11 στις 20.00 στην Κιμωλία (Ζήση Γιαχνίκα και Διστράτου γωνία) παρουσιάζει το 37λεπτο ντοκιμαντέρ του Παντελή Βούλγαρη “Χρονικό της Δικτατορίας 1967-1974”.

Μετά την προβολή του Ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια της Αντίστασης και του Πολυτεχνείου από τις Κλέρη Τζιουρά (πλήκτρα) και Κική Τσαουσίδου (Φωνή) και φυσικά με την συμμετοχή όλων μας!

Το “Χρονικό της Δικτατορίας 1967-1974” αποτελεί ένα χρονικό στα πέτρινα χρόνια της δικτατορίας με το βλέμμα του Παντελή Βούλγαρη.

Στην πραγματικότητα τα 37 λεπτά από τα οποία αποτελείται το «Χρονικό της Δικτατορίας 1967-1974» είναι ένα υλικό που γλίτωσε και το ίδιο από τη λογοκρισία και το κυνηγητό της Χούντας για να μονταριστεί μετά από χρόνια και να αποτελέσει μια μαρτυρία για όλα όσα συνέβησαν εκείνα τα επτά «πέτρινα χρόνια» της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.