Στην Κοζάνη η παρουσίαση της 2ης Ελληνο-Ολλανδικής Έκθεσης – Φεστιβάλ



2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ (Ολλανδία)
Feel, Taste, Live Greece!

Υπό την Αιγίδα
• Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων • Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας
• Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος • Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
•Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού • Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ολλανδία

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει την 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO HOUTEN Διεύθυνση Meidoornkade 24 3992 AE HOUTEN (Ουτρέχτη).

Το θέμα της 2ης Ελληνο – Ολλανδικής Έκθεσης / Φεστιβάλ η Ελλάδα και οι εμπορικές και διαπολιτισμικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστοχώρο www.gnef.nl

Σας προσκαλούμε στη παρουσίαση της 2ης Ελληνο-Ολλανδικής Έκθεσης / Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθούν στη Κοζάνη την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 18:00 με 20:00 στην Αίθουσα «Κοβεντάρειο» Χαρισίου Μούκα 7.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και θεσμικούς φορείς απευθύνονται στο Ολλανδικό κοινό ή στον Ελληνισμό της Ολλανδίας, να προβάλουν και να πουλήσουν, προϊόντα υπηρεσίες και αγαθά.

Την Έκθεση / Φεστιβάλ αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από το BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) για να ψυχαγωγηθούν δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα αλλά και την Ολλανδία.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν B2b επαγγελματικές συναντήσεις και δράσεις, με σκοπό να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης νέων συνεργασιών ώστε να δικτυωθείτε επιχειρηματικά τόσο με τους υπόλοιπους εκθέτες, αλλά και τους ειδικούς καλεσμένους μας.

Θα χαρούμε να σας ανταμώσουμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.