Ανακοινώσεις για διακοπή της τηλεθέρμανσης, νερού και ρεύματος σε διάφορες περιοχές – Δείτε αναλυτικά



Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα 12 Νοεμβρίου θα υπάρξει διακοπή της Τηλεθέρμανσης στις παρακάτω οδούς :

– Καπετάν Άγρα
– Γράμμου
– Μεταμορφώσεως
– Αετοράχης
– Παπασιώπη

Η εν λόγω διακοπή γίνεται από την υπηρεσία μας λόγω βλάβης έως περίπου το μεσημέρι της ίδιας μέρας στις 15:00.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Διακοπή υδροδότησης για διασύνδεση του νέου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. ΚΡΟΚΟΥ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κρόκου, ότι προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διασύνδεση του νέου δικτύου Ύδρευσης θα υπάρξει αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης, σήμερα Δευτέρα 12-11-2018 από τις 09:00 μέχρι τις 13.00.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από τη ΔΕΥΑΚ


ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Τετάρτη 14-11-2018 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 08:30 στις εξής περιοχές και οικισμούς: Περιοχή Ξενοδοχείου Τσελίκα και εργοστασίου κ. Χλιάπα, Περιοχή σχολές ΟΑΕΔ, και στους οικισμούς Πετρανών, Βαθυλάκκου, Μεσσιανής, Κουβουκλίων, Ροδίτη, Λευκάρων, Νεράιδας.

Επίσης, την Τετάρτη 14-11-2018 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 10:30 στα Αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚ Περιοχής Βαθυλάκκου

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.