Θ. Μουμουλίδης: Μεθοδευμένη ενέργεια πολιτικής εξαπάτησης και εκφοβισμού της κοινωνίας η «διαρροή» ψευδών εγγράφων για το στρατόπεδο «Πόρτη»



Εκτεθειμένοι όσοι υποστηρίζουν την ύπαρξη επίσημου στρατιωτικού εγγράφου, που να αφορά στην πρόθεση χρήσης του στρατοπέδου «Πόρτη» στην Νεάπολη Βοίου. Είναι προφανής ο στόχος δημιουργίας εντυπώσεων και δημιουργίας διχαστικού κλίματος στην κοινωνία.

Πρόκειται για ενέργεια«πολιτικά ύποπτη» που σκοπός της είναι η δημιουργία «κλίματος» κατά της κυβέρνησης , που ταυτόχρονα επιχειρεί να εκθέσει την Περιφερειακή αρχή, αλλά και την δημοτική αρχή Βοίου.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι ουδέποτε κοινοποιήθηκε παρόμοιο επίσημο στρατιωτικό έγγραφο στην Περιφέρεια, στον Δήμο Βοίου ή σε οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο φορέα.

Είναι φανερό πως εκείνοι που αυτοσκοπός τους είναι, η πολιτική τους επιβίωση, μετέρχονται κάθε μέσου, υιοθετώντας την ρήση : “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”!

Είναι φανερό πως οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ανάγονται από κάποιους αμετανόητους σε «υπέρ πάντων αγώνα».

Δεν υπάρχει καμιά πολιτική απόφαση που να επιλέγει το στρατόπεδο «Πόρτη» σε χώρο εγκατάστασης προσφύγων. Μοναδικός στόχος της «διαρροής» η δημιουργία διχαστικού κλίματος στην κοινωνία.

Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη «διαρροή» ψευδών εγγράφων (και μάλιστα στρατιωτικών). Πρόκειται για μεθοδευμένη ενέργεια πολιτικής εξαπάτησης και εκφοβισμού της κοινωνίας.

Περιμένουμε από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να τοποθετηθούν σε αυτό το ανησυχητικό και πρωτοφανές για την περιοχή μας φαινόμενο.

Ταυτόχρονα περιμένουμε από την δημοκρατική ηγεσία του ελληνικού στρατού να πράξει τα αυτονόητα για την αποκατάσταση της αλήθειας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμη Μουμουλίδη

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Θ. Μουμουλίδης: Μεθοδευμένη ενέργεια πολιτικής εξαπάτησης και εκφοβισμού της κοινωνίας η «διαρροή» ψευδών εγγράφων για το στρατόπεδο «Πόρτη»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.