Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη – Σύγκρουση αυτοκινήτων σε διασταύρωση στην οδό Λαρίσης



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Κοζάνη το πρωί της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Γ. Σαραντάρη, στο σημείο που βρισκόταν η γέφυρα του ΟΣΕ.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η οδηγός του ενός αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

9 σχόλια στο άρθρο “Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη – Σύγκρουση αυτοκινήτων σε διασταύρωση στην οδό Λαρίσης

    1. Ελεος πια. Γιατι να γινει κόμβος άνθρωπε;;; Επειδή δεν προσέχουν ορισμένοι οδηγοί;;; Μια χαρά ορατότητα υπάρχει στο σημείο. Και το οριο ταχύτητας είναι χαμηλο.

      1. Κόμβος πρέπει να γίνει τι δεν καταλαβαίνεις???? Αφού θες να σε πάρω από χέρι και να σου εξηγήσω τα αυτονόητα ,λοιπόν καθώς κατεβαίνεις και πας προς Σέρβια , εάν τύχει και θελήσεις να στρίψεις αριστερά στην συγκεκριμένη διασταύρωση για να πας παράλληλα των γραμμών των τραίνων η να κάνεις αναστροφή , για να είσαι νόμιμος πρέπει να φτάσεις πετρανα για να γυρίσεις τόσο απλά και λογικά…… ένας κόμβος σου επιτρέπει να πας σε όποια κατεύθυνση θέλεις ήρεμα νόμιμα πολιτισμένα και ωραία….

        1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΟΜΒΟΣ?
          ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΜΒΟΣ.
          ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚ.
          ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΜΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ…

  1. Μάλλον φανάρια θα εξυπηρετουσαν πιο πολύ στο σημείο, σαν οδηγός όταν έχει κίνηση περιμένω πότε θα αδειάσει ο δρόμος να περάσω!!!

  2. Ο κομβος είναι η πιο ασφαλης λυση, ωστε να μη ξαμολιουνται ολα τα βληματα απο πανω λες και βρισκονται σε πισταβγια ραλλυ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.