Πλήθος πιστών και καβαλάρηδων στη λιτάνευση της τίμιας κάρας του Οσίου Νικάνορα στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Πλήθος πιστών αλλά και καβαλάρηδων υποδέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2018 την τίμια κάρα του Οσίου Νικάνορα στην Κοζάνη, όπου πραγματοποιήθηκε λιτάνευση μέχρι τον Ι.Ν. του Αγίου Νικάνορα Κοζάνης.

Οι συγκεκριμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις (κλικ εδώ) τελούνται σε ανάμνηση των εκατό χρόνων από το θαύμα διασώσεως της πόλης της Κοζάνης από επιδημία γρίπης (Οκτώβριος/Νοέμβριος 1918 – Νοέμβριος 2018).

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”844″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.