Εκσυγχρονισμός του στόλου μηχανημάτων έργου του Δήμου Κοζάνης – Δείτε το βίντεοΜε ένα νέο εκσκαφέα φορτωτή ενισχύθηκε ο στόλος μηχανημάτων έργων του Δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο της διαδικασίας εκσυγχρονισμού του με τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό των υπηρεσιών για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Είχε προηγηθεί πριν λίγο καιρό η προμήθεια δύο νέων απορριμματοφόρων ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραληφθούν ένα καλαθοφόρο και ένας φορτωτής.

Στο στάδιο της δημοπράτησης είναι επίσης ένας διαμορφωτής γαιών (γκρέιντερ) και 4 ημιφορτηγά 4χ4.

Τέλος στο πρόγραμμα Φιλόδημος εντάχθηκαν και προχωρούν οι διαδικασίες για:
– 1 πολυμηχάνημα (αποχιονιστικό, χορτοκοπτικό).
– 1 μικρό φορτωτή τύπου Bobcat.
– 1 μίνι εκσκαφέα φορτωτή.
– 1 περονοφόρο ανυψωτικό.

«Στόχος της δημοτικής αρχής είναι τα έμπειρα στελέχη του Δήμου Κοζάνης να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας και αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύουμε έμπρακτα» ανέφερε σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλης Πουτακίδης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εκσυγχρονισμός του στόλου μηχανημάτων έργου του Δήμου Κοζάνης – Δείτε το βίντεο

  1. Αυτό όπως και τα άλλα που θα έρθουν θα έχουν την ίδια τύχη με τα παλιά που τα χαλούσανε επίτηδες η τεμπέληδες για να κάθονται και να πάνε στο καφενείο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.