Ας μη μας ξαναπιάσουν στον ύπνο – Γράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Αν. Δασκαλόπουλος για το ΤΕΙ Γρεβενών

Το 2013 με το σχέδιο «Αθηνά» το ΤΕΙ Γρεβενών υποβαθμίστηκε. Τα τρία τμήματα που λειτουργούσαν καταργήθηκαν και ιδρύθηκε καινούργιο, που όμοιό του λειτουργούσε στην Κοζάνη .Στην επικείμενη συγχώνευση ΑΕΙ – ΤΕΙ τι μέλει γενέσθαι?

Το βαθύ Κοζανίτικο κράτος εδώ και καιρό απεργάζεται σενάρια συρρίκνωσης και γιατί όχι αφανισμού του ΤΕΙ Γρεβενών. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!

Εμείς για ακόμα μια φορά θα παραμείνουμε θεατές σε αυτό το θέατρο του παραλόγου? Καιρός να αφυπνιστούμε, να αντιδράσουμε, να ομονοήσουμε, να διεκδικήσουμε την βιωσιμότητα και ανάπτυξη του σύγχρονου ΤΕΙ μας.

Η αξιοποίηση των ολοκαίνουργιων κτιριακών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ και των Εστιών μας αποτελούν τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές μας .

Έχοντας περιφερειακή συνείδηση, διεκδικούμε ισότιμη κατανομή των Πανεπιστημιακών τμημάτων σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας .

Καλώ λοιπόν όλους τους φορείς και τους πολίτες των Γρεβενών την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε μια ανοιχτή συνάντηση για να συζητηθεί το πρόβλημα και να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειές μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού
Δυτικής Μακεδονίας
κ. Δασκαλόπουλος Αντώνιος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ας μη μας ξαναπιάσουν στον ύπνο – Γράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Αν. Δασκαλόπουλος για το ΤΕΙ Γρεβενών

  1. Πόσο @@@@ είστε εσείς που ψηφίζετε τέτοια @@@@@ άτομα για θέσεις αιρετών????
    Αλλά και αυτοί στη βλακεία σας στηρίζονται………..

    @@@@ αντιπεριφερειάρχη…………….. Πότε θα σοβαρευτείς να πεις κάτι ορθό??? Θες και Πανεπιστήμιο ??? Πού μέσα στα μαντριά???
    Πρώτα φτιάξε τις κατάλληλες υποδομές και μετά να έχεις απαιτήσεις. Κοίτα το χαμό που έχει γίνει στο κουτσόΤΕΙ σας και μετά μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσε τι έχεις δικαίωμα να ζητήσεις. Μετά αν θα το ζητήσεις. Και μάλιστα με τι μούτρα……….

    Γιατί………………..από ότι ακούγεται……………..δεν έχεις μούτρα, μόνο θράσος. Αυτό των τσοπαναρέων………….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.