Δράση της «Γέφυρας Ζωής» στην Κοζάνη για την Πανελλήνια ημέρα δωρεάς οργάνων

Από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου θα μπορούμε να συνδεθούμε στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας του ΕΟΜ με τα προσωπικά μας στοιχεία πρόσβασης στο TaxisNet και να εγγραφούμε ώστε να μας αποσταλεί η ΚΑΡΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΩΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝ.

Στο γραφείο του συλλόγου μας θα υπάρχει ενημέρωση και διευκόλυνση για την ολοκλήρωση της εγγραφής. (απαραίτητα ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει τα στοιχεία πρόσβασης στο TaxisNet).

Η πιθανότητα να χρειαστούμε εμείς οι ίδιοι, κάποια στιγμή της ζωής μας, ένα μόσχευμα είναι πολύ μεγαλύτερη από την πιθανότητα να δωρίσουμε τα όργανα μας μετά θάνατον. Τα όργανα από πολλούς δυνητικούς δότες δεν αξιοποιούνται προς μεταμόσχευση επειδή δεν είχαν συζητήσει ποτέ εν ζωή με την οικογένειά τους τη θετική τους στάση απέναντι στη Δωρεά Οργάνων.

Εκείνο που προηγείται της μεταμόσχευσης είναι το ανθρώπινο μεγαλείο, καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, κάποιος με μόνο του κίνητρο την αγάπη, τον αλτρουϊσμό και την γενναιοδωρία του, αποφασίζει, υπερβαίνοντας τον μεγαλύτερο πόνο, να γεφυρώσει την ζωή με το θάνατο. Αυτό σημαίνει στην πράξη η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.

*Όσοι είχαμε βγάλει παλιότερα κάρτα δωρητή οργάνων θα πρέπει να βγάλουμε καινούρια, καθώς δεν ισχύουν.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος          Βακφάρης Αθανάσιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.