Ανοιχτά προαιρετικά τα καταστήματα στην Κοζάνη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου – Μεγάλες εκπτώσεις στην αγορά της Κοζάνης



Ανοιχτά στην πλειοψηφία τους λέει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα στην Κοζάνη στις 4 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων, όπως ορίζεται από τον ΕΣΕΕ.

Με την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, η αγορά της Κοζάνης θα είναι ανοιχτή από τις 11:00 έως τις 16:00, ενώ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας, δήλωσε στο KOZANILIFE.GR: «Στην πλειοψηφία τους τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Εύχομαι καλές δουλειές σε όλους τους συναδέλφους και καλές αγορές στον κόσμο».

Με ιδιαίτερα ελκυστικές εκπτώσεις φαίνεται να ξεκίνησε το εκπτωτικό 15μερο προσφορών στην Κοζάνη από τους καταστηματάρχες, προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, ενώ η διάρκεια τους είναι 15 ημερολογιακές ημέρες, όπως ορίζει ο νόμος.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.