Βίντεο: Ο Σάββας Σαλτσίδης πρώην ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης για τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν και για τους διαιτητές

Σάββας Σαλτσίδης πρώην ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης: «Ακόμη και να μην με δικαιώσουν τα δικαστήρια, υπάρχει έτοιμη ομάδα, έτοιμο πλάνο που θα βγάλει την ΕΠΣ από το τέλμα και την οικογενειοκρατία». Δείτε αναλυτικά τι είπε για τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν και για τους διαιτητές.

Ο Σάββας Σαλτσίδης πρώην ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου στις 20:00 στην εκπομπή «Σπορ Ραντεβού» του Top Channel, με τον Θ. Τέγο. Ο κ. Σαλτσίδης αφού επανέλαβε τις γνώστες του θέσεις πως: «Στην ΕΠΣ Κοζάνης δεν υπάρχει όραμα και όλα είναι στον αυτόματο πιλότο», εξέφρασε την επιθυμία να «κατέβει» στις επόμενες εκλογές του Δ.Σ. της ΕΠΣ. «Ακόμη και να μην με δικαιώσουν τα δικαστήρια, υπάρχει έτοιμη ομάδα, έτοιμο πλάνο που θα βγάλει την ΕΠΣ από το τέλμα και την οικογενειοκρατία. Προκαλώ όποιον θέλει από την ΕΠΣ να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να αναπτύξει ο καθένας τα επιχειρήματα του». Δείτε αναλυτικά τι είπε για τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν και τι για τους διαιτητές. Μιλώντας για τους παρατηρητές της ΕΠΣ είπε: «Καλό είναι οι παρατηρητές μας, να μην πηγαίνουν στα παιχνίδια, με βερμούδες και με φόρμες…». Τέλος, δείτε προς το φινάλε της εκπομπής ποιον και τι ακριβώς καταγγέλλει.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.