Ο Δήμαρχος Κοζάνης μετά το Δ.Σ. για το το μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: «Συμφωνήσαμε να αγωνιστούμε από κοινού, για ένα νέο ισχυρό και βιώσιμο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας»



Το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική συζήτηση, τόσο ως προς το ύφος, όσο και ως προς το περιεχόμενο για τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην συζήτηση, μοιραστήκαμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας σχετικά με τον μέλλον των ιδρυμάτων μας, αλλά συμφωνήσαμε να αγωνιστούμε από κοινού, για ένα νέο ισχυρό και βιώσιμο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, που θα προκύψει μετά την συγχώνευση των δυο ιδρυμάτων και θα είναι σημαντικός εκπαιδευτικός πυλώνας της πατρίδας μας αλλά και σημαντικό εργαλείο στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας στο μεταβατικό στάδιο που διέρχεται.

Καλούμε το υπουργείο να λάβει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και δεσμευόμαστε ότι θα διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει και πρέπει στην περιοχή μας που τόσα έχει προσφέρει ιστορικά στην πατρίδα μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.