Συνάντηση Συλλόγων και φορέων της Νεάπολης Βοΐου με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη – Δείτε το βίντεοΕκπροσώπους συλλόγων και φορέων της Νεάπολης Βοΐου, δέχθηκε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία της Νεάπολης, με κυριότερο την αξιοποίηση – παραχώρηση της Αποθήκης του Συνεταιρισμού που είναι ιδιοκτησία της Περιφέρειας στους συλλόγους, για χρήση πολιτιστικών δράσεων της περιοχής.

«Οι υποδομές είτε ανήκουν στο κράτος είτε στην Περιφέρεια, είτε στο Δήμο, ανήκουν στο σύνολό τους στο λαό. Στην πρόταση των φορέων της Νεάπολης, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για την παραχώρηση της Αποθήκης που ανήκει στην Περιφέρεια, στην κοινωνία των πολιτών της περιοχής» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.