Το ΚΚΕ Κοζάνης για τις εξελίξεις στο καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης

Οι μόνοι υπόλογοι για την δυσάρεστη εξέλιξη με το κλείσιμο της Β’ τάξης του καλλιτεχνικού γυμνασίου Κοζάνης είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το υπουργείο παιδείας.

Σοβαρές ευθύνες φέρουν και οι τοπικοί παράγοντες, δημοτική και περιφερειακή αρχή για τις τυμπανοκρουσίες και τα μεγάλα λόγια για την έναρξη του καλλιτεχνικού γυμνασίου γνωρίζοντας από τα πριν ότι δεν έχουν δρομολογηθεί προσλήψεις εκπαιδευτικών. Τα κενά που αναδεικνύονται τόσο σε καθηγητές μαθημάτων γενικής κατεύθυνσης όσο και ειδικότητας είναι χαρακτηριστικά: Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία, Γεωγραφία, Τεχνολογία καθώς και Χορού, Θεάτρου, κα Εικαστικών.

Καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο τα παραμύθια της συγκυβέρνησης αλλά και της ΝΔ πως το τέλος των μνημονίων θα σημάνει και βελτίωση στους όρους ζωής των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Άλλωστε και η πανελλαδική κατάσταση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης μαρτυρά το ακριβώς αντίθετο.

Οι γονείς και οι μαθητές έχουν κάθε δικαίωμα να αγανακτούν με αυτήν την κατάσταση και να διεκδικούν την ομαλή λειτουργία του σχολείου με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό. Το ΚΚΕ απαιτεί να γίνουν άμεσα προσλήψεις όλων των απαραίτητων καθηγητών για την ομαλή λειτουργιά τόσο της Β’ τάξης όσο και συνολικά του καλλιτεχνικού σχολείου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.