Στοίχημα: Γνωρίζοντας τα Ισπανικά χωριά



Το ρίσκο της Παρασκευής με το να επιλέξω τα γκολ και το dnb της Ουτρεχτης βγήκε κερδοφόρο. Αντίθετα αυτό του Σαββάτου με τις Εγγλέζες σε μονά αλλά όχι και την Τσεχία, αποδείχτηκε λάθος. Οι Τσέχοι ήταν οι μοναδικοί που κέρδισαν, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού δεν απέδωσε.

Δύο τρανταχτά παραδείγματα πως ο τρόπος που παίζουμε είναι πολύ πιο σημαντικός ακόμη και από αυτά που παίζουμε. Και επειδή, όπως έχω γράψει ξανά, το στοίχημα είναι ένα πολύ εγωιστικό παιχνίδι, οφείλει ο καθένας να βρει τον τρόπο που ταιριάζει στην τσέπη και τη φιλοσοφία του.

Με τις Εθνικές τις τελευταίες ημέρες δεν έμπλεξα, παίρνοντας ένα μίνι ρεπό από την αγωνιστική δράση. Σήμερα άρχισα να σερφάρω ξανά στο κουπόνι, όχι για να παίξω τίποτα… βαρβάτο, αλλά επειδή έχω αυτή την ιδιαιτερότητα να ψάχνω στα χαμηλά στρώματα.

Σήμερα πήρα με τη σειρά το πρόγραμμα στο Κύπελλο Ισπανίας και κυρίως τις άγνωστες ομάδες, αυτές δηλαδή που είναι από την 3η κατηγορία και κάτω. Στάθηκα αρκετά σε δύο περιπτώσεις και τις αναφέρω, έτσι για να μην πάει χαμένη και η έρευνα.

Σεντ Αντρέ – Καλαχόρα: Μια κατηγορία διαφορά, στην 4η η γηπεδούχος, στην 3η η φιλοξενούμενη. Πέρσι ήταν και οι δύο στην 4η, με την Καλαχόρα να τερματίζει αήττητη στον όμιλό της, ξεπερνώντας τους 100 βαθμούς και παίρνοντας δίκαια την άνοδο. Νεοφώτιστη πλέον, δεν αποκλείεται το Κύπελλο να μην αποτελεί στόχο. Έρχεται και από κακές εμφανίσεις, με τρείς στη σειρά ήττες. Ο προπονητής αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στη Βαρκελώνη όλη η ομάδα, έτσι δεν μπορούμε να διακρίνουμε προθέσεις για rotation.

Μουλτιβέρα – Βιλανοβένσε: Και εδώ μια κατηγορία διαφοράς, παίζει στην 3η η φιλοξενούμενη. Θεωρητικά το παιχνίδι βγάζει αξία στον άσο, κοιτώντας τα αποτελέσματα που έχουν στη σεζόν και οι δύο. Υπάρχει όμως αλλαγή στον πάγκο της φιλοξενούμενης, με τον νέο προπονητή να κάνει ντεμπούτο στο 1-1 με τη Λινένσε την Κυριακή. Δεν αποκλείεται να ψάξει μομέντουμ στο Κύπελλο.

Αυτά ως μια γνωριμία με ομάδες χαμηλότερων στρωμάτων. Από εκεί και πέρα υπάρχει προφανώς η περίπτωση της Αλμερίας, αύριο. Η Ρέους με το ζόρι συμπληρώνει ενδεκάδα για τα ματς του πρωταθλήματος, δεν νομίζω να έχει καμία όρεξη για το Κύπελλο.

Επιστρέφω στο σήμερα και το Λούγκο-Αλκορκόρν. Η πρώτη δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει η συγκομιδή της. Είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, κυρίως εντός έδρας, όπου φιλοξένησε όλα τα «βαριά» ονόματα της κατηγορίας. Η Αλκορκόρν έπαιξε σε πολύ βαρύ τερέν την Κυριακή με την Ταραγόνα, το ματς διεκόπη και συνεχίστηκε τη Δευτέρα, με την ίδια να κάνει τώρα δεύτερο στη σειρά ταξίδι. Πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή της η κόπωση. Δεν θα πάω στον άσο, φοβούμενος μην δούμε και από τη Λούγκο rotation, αλλά στο over 1,5 για τη γηπεδούχο. Θαρρώ πως στην προσπάθειά της να βελτιώσει το μομέντουμ της, θα κυνηγήσει γκολ.

Στη σούμα, μία δυάδα και πολύ είναι σε τέτοιες περιπτώσεις και με χαμηλό ποντάρισμα. Ο

Δυάδα:
17/10- 21:00 – Λούγκο – Αλκορκόρν over 1,5 Λούγκο (3,00)
18/10- 22:00 – Αλμερία – Ρεους 1 (1,90)

Στη δυάδα απόδοσης 5,72 ποντάρισμα 10 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.