Εθιμοτυπική επίσκεψη Γάλλων μαθητών και εκπαιδευτικών στο Δήμαρχο ΕορδαίαςΜε το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 11-10-2018 το μεσημέρι 10 μαθητές και 3 Καθηγητές, από το Λύκειο Aristide Briand της Νότιας Γαλλίας που επισκέπτονται την περιοχή μας, στο πλαίσιο της επίσημης Αδελφοποίησης με το Γυμνάσιο Ανατολικού και του Προγράμματος e-twinning του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο ενισχύει τις Ευρωπαϊκές συνεργασίες μεταξύ Σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών.

Υποδεχόμενος ο Δήμαρχος Εορδαίας, την αποστολή των Γάλλων που συνόδευαν ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ανατολικού Χαρίλαος Πράπας και η συντονίστρια του Προγράμματος e-twinning Αθηνά Βαρσαμίδου ,έχοντας δίπλα του και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Ιωάννη Αριστερίδη, ευχήθηκε καλή παραμονή και συνεχάρη τα δύο Σχολεία για τη δράση τους , ενώ ανταλλάσοντας δώρα με τους Γάλλους μαθητές τους προσέφερε ένα αντίγραφο του Μνημείου «Μνήμες Λιγνίτη» για να θυμούνται την επίσκεψή τους στην ενεργειακή καρδιά της χώρας.

Από την πλευρά τους τα παιδιά και οι συνοδοί τους ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Εορδαίας , για τη θερμή υποδοχή και τη χρήσιμη ενημέρωση σχετικά με την περιοχή .

Να σημειωθεί ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε γιορτή υποδοχής στο Γυμνάσιο Ανατολικού , όπου μαθητευόμενοι σεφ παρουσίασαν ένα πλήρες γαλλικό μενού πλούσιο σε γεύσεις και χρώματα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εθιμοτυπική επίσκεψη Γάλλων μαθητών και εκπαιδευτικών στο Δήμαρχο Εορδαίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.