Πρωτοφανές περιστατικό: Βάτραχος βρέθηκε μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα super market! Δείτε την φωτογραφίαΠρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Τη φωτογραφία τράβηξε ένας καταναλωτής που βρέθηκε σε κατάστημα της εν λόγω εταιρείας. Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ η επιχείρηση έχει επιβεβαιώσει ήδη το γεγονός ενώ παράλληλα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για το συμβάν.

Το σχόλιο της εταιρείας στο Facebook:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημά μας και έχει μπει στη διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός και έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας».

Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένα φωτογραφία αποτελεί προϊόν μοντάζ.

Πηγή φωτογραφιών: documentonews.gr
Από το altsantiri.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Πρωτοφανές περιστατικό: Βάτραχος βρέθηκε μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα super market! Δείτε την φωτογραφία

  1. Το σχόλιο της εταιρίας αναφέρει ότι όντως συνέβη και στο τέλος του άρθρου αναφέρει για πιθανό μοντάζ στη φωτογραφία … καθόλου σοβαρό άρθρο …

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.