Στην Κοζάνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος για τα εγκαίνια της νέας Βιβλιοθήκης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στην Κοζάνη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του περιλαμβάνει Μεταξύ άλλων και την ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της Κοζάνης με την απονομή του Κλειδιού της πόλης, μετά το πέρας των εγκαινίων.

Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ της επίσκεψης Παυλόπουλου στην Κοζάνη – Κλικ εδώ

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο κτίριο της Βιβλιοθήκης και την τελετή των εγκαινίων:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”821″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KZOANILIFE.GR

11 σχόλια στο άρθρο “Στην Κοζάνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος για τα εγκαίνια της νέας Βιβλιοθήκης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Να υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο τόσο σπουδαίοι Έλληνες και να εγκαινιάζει ένας ανθέλληνας την βιβλιοθήκη με τιμές ηρώων ,λυπάμαι φίλοι μου αλλά ζήστε σκλάβοι το υπόλοιπο της ζωής σας οπως έχετε μάθει ,μη αντιδρώντας .

    1. Ενώ εσύ ας πούμε αντιδράς απίστευτα μέσω του πληκτρολογίου σου!
      Συγχαρητήρια Επαναστάτη, αλλά χορτάσαμε από τέτοιες αντιδράσεις σε αυτό τον τόπο.

  2. Είχε ακουστεί πέρυσι ως ιδέα των εγκαινίων της νέας βιβλιοθήκης μια αλυσίδα παιδιών από το παλιό κτίριο να μεταφέρει το τελευταίο βιβλίο ως το καινούριο και να το τοποθετεί . Είχα ενθουσιαστεί το βρήκα πολύ όμορφο και με νόημα . Να μεταφέρετε η γνώση από την νέα γενιά . Όμως αντί για αυτό αρκεστηκαμε πάλι στα ίδια και τα ίδια . Πρόεδροι , γραβάτες , στρατός αστυνομία . Καμία φαντασία .

  3. Καρυπίδης Ιωαννίδης και βολευτες ΣΥΡΙΖΑ κρατήστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο για να θυμάστε ότι κάτι εισασταν κάποτε …Σε 7 μήνες παρελθόν

  4. Απ’το πολυ το τανισμα ο Δημαρχος θα τον μεινει κανενα κουσουρι και θα περπαταει λες και καταπιε καταρτι

  5. Ακόμα απορώ με εσάς που μπαίνετε στη διαδικασία να συγκρίνετε ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΑΝ κάτι το διαφορετικό, όλα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό εδώ και χρόνια αυτό το κατεστημενο πρέπει να πέσει και όχι που μας βάλανε να τσακωνόμαστε Ο δήθεν αριστερός με τον δεξιό και πάει λέγοντας και αυτοί γλεντάνε στο ίδιο τραπέζι, και για να λέμε την αλήθεια οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε είναι ο καθρέφτης τον πολιτών γι’αυτό ξυπνήστε βολεμένοι και μη για το καλό των παιδιών μας.

  6. Οι ζαντες παντως ειναι βαμμενες χρυσαφι και η ασπροκοκκινη κορδελα ταιριαζουν αψογα στο πανακριβο κτιριο.με συγχωρειτε κυριοι αλλα ειστε πολυ χωριατες στο μυαλο

  7. Κωσταντινιά Ντέμου

    - Edit

    Απαντήστε

    Ευχαριστουμε τους Αστυνομικους που προφυλαξαν τους πολιτες της Κοζανης , για να μην κανουμε το χειροτερο και τον κλαψουν τα παιδια του ..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.