Εκπαιδευτικά προγράμματα προς τους εργαζόμενους για θέματα υγείας ξεκίνησε ο Δήμος Κοζάνης



Σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για θέματα υγείας τα οποία απευθύνονται στους εργαζόμενους ξεκίνησε ο Δήμος Κοζάνης με πρωτοβουλία του γιατρού Εργασίας του Δήμου Ευθύμιου Θανασιά.

Η πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα με τη συμμετοχή του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών και όπως τόνισε ο κ. Θανασιάς στόχος ήταν η σωστή ενημέρωση για την αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων όπως η παροχή πρώτων βοηθειών σε παιδιά.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης από την πλευρά του τόνισε πως «στους χώρους εργασίας του Δήμου Κοζάνης κινούνται πάρα πολύ άνθρωποι, εργαζόμενοι και όχι μόνο, όπως στην περίπτωση των παιδικών μας σταθμών μικρά παιδιά. Για μας τα ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας είναι ύψιστης προτεραιότητας και έχουμε πετύχει μεγάλη πρόοδο σε αυτόν τον τομέα. Ξεκινάμε με τους εργαζόμενους και θα θέλαμε το πρόγραμμα να επεκταθεί και στους πολίτες ώστε όλοι να είναι καλά ενημερωμένοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.