Γνωρίστε την ομάδα γονέων – παιδιών από το βιωματικό εργαστήρι «Εγώ Και Εσύ… Μαζί»



Το παραμύθι και το παιχνίδι είναι ένα ταξίδι του μυαλού…τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους!

Στόχος της ομάδας είναι να προσφέρει ποιοτικό χρόνο τόσο στο γονέα όσο και στο παιδί του, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, να διαχειριστούν καθημερινές δυσκολίες και φοβίες, να προβληματιστούν, να παίξουν και να γελάσουν… ΜΑΖΙ!

Με βασικό εργαλείο την αφήγηση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη δύναμη, τους δημιουργικούς και εναλλακτικούς τρόπους χρήσης ενός παιδικού παραμυθιού ενώ ταυτόχρονα το παιδί θα διασκεδάζει τροφοδοτώντας τη φαντασία του και εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιο του! Το παραμύθι είναι ένα εργαλείο στα χέρια του γονιού που με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο περνά μηνύματα στο παιδί!

Ελάτε να κάνουμε ΜΑΖΙ αυτή τη διαδρομή!

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

Η συμμετοχή σε ομάδα είναι μια εμπειρία γεμάτη ενέργεια και γνώση! Οι γονείς ενδυναμώνονται και αποκομίζουν ευχαρίστηση από την άσκηση του ρόλου τους μέσα στο κλίμα μοιράσματος, αποδοχής και εμπιστοσύνης που αποπνέει η ομάδα. Παράλληλα το παιδί έχει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθεί και να μάθει να λειτουργεί στα πλαίσια μιας ομάδας!

Η ομάδα απευθύνεται σε ζευγάρι γονέα- παιδιού/ών (4 έως 7 ετών)

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”819″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Πληροφορίες – Αίτηση Συμμετοχής μέχρι 12 Οκτωβρίου
2461 102 441
vmastora.psy@gmail.com

Τόπος διεξαγωγής: Μ. Αλεξάνδρου 15, Κοζάνη

Συντονίστριες: Βασιλική Μάστορα
Ψυχολόγος
Βασιλική Τσανακαλιώτη
Νηπιαγωγός/Ειδική Εκπαιδευτικός

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.