Συνάντηση με διεθνείς φορείς στο καινούργιο κτίριο της βιβλιοθήκης και ρεσιτάλ διεθνούς τραγουδιού



Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την γιορτή των εγκαινίων του νέου κτιρίου της βιβλιοθήκης με την διεθνή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του φουαγιέ. Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με την παρουσία ξένων φορέων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Στην ημερίδα συμμετέχουν οι Πρόξενοι της Γαλλίας Phillippe Ray, Γερμανίας Walter Stechel, των Η.Π.Α Gregory Pfleger και ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτο Γκαίτε Barch Rudoif.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας

18.15 Πρόξενος Γαλλίας Phillippe Ray: Το γαλλικό βιβλίο στην Ελλάδα – Εκδόσεις & Μεταφράσεις
18:30 Πρόξενος Γερμανίας Walter Stechel: ”A window to the world – libraries as a depository of history and as cultural market place’
18:45 Πρόξενος Η.Π.Α Gregory Pfleger: Συνεργασία με την ΚΒΔΚ
19.00 Ινστιτούτο Γκαίτε: Barch Rudoif: Δράσεις και συνεργασίες με την ΚΒΔΚ 19:15 Πρόεδρος ΚΔΒΚ Παναγιώτης Δημόπουλος: “Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και συνεργασίες με διεθνείς φορείς”.

Τον συντονισμό της ημερίδας έχει ο αντιπρόεδρος της ΚΔΒΚ, Παναγιώτης Πτωχούλης.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ρεσιτάλ διεθνούς τραγουδιού με την σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και τον πιανίστα Δημήτρη Δημόπουλο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.