Άλλα δύο βραβεία για το KOZANILIFE.GR στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Regional Media Awards 2018 για Περιφερειακά ΜΜΕ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

-Χρυσό βραβείο και Silver στο KOZANILIFE.GR στα Regional Media Awards
-Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πανελλαδική διάκριση του KOZANILIFE.GR για το περιεχόμενό του

Ένα Χρυσό βραβείο και ένα Ασημένιο, απέσπασε το KOZANILIFE.GR, στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Regional Media Awards, για τη δημοσιογραφική του παρουσία σαν Περιφερειακό ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, Gold βραβείο απέσπασε για την κοινωνική προσφορά και την έκκληση για βοήθεια για τον 12χρονο Αλέξανδρο Μελισσινό, όπου την επίβλεψη των ρεπορτάζ είχε η δημοσιογράφος Ζιάμπα Αργυρώ.

Το Silver βραβείο απέσπασε η κατηγορία “Πρόσωπα” του KOZANILIFE.GR με τις συνεντεύξεις προσώπων της επικαιρότητας, την οποία επιμελήθηκε από την αρχή της δημιουργίας της η δημοσιογράφος Ζιάμπα Αργυρώ, ενώ στη συνέχεια έδωσε εξαιρετικές δουλειές ο δημοσιογράφος του KOZANILIFE.GR , Σάκης Καραδημούλας.

Η τελετή απονομής των Regional Media Awards 2018 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στο Gazarte στην Αθήνα, με την παρουσία ιδιοκτητών, ανώτατων και ανωτέρων στελεχών σημαντικών Περιφερειακών και Τοπικών ΜΜΕ, εκπροσώπων της διαφημιστικής αγοράς, διαφημιζόμενων, δημοσιογράφων κ.ά. Την τελετή παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες, αριθμός που αντικατοπτρίζει τη σημαντική αποδοχή της διοργάνωσης από την αγορά, καθώς και την προσπάθεια αναβάθμισης των Βραβείων, με τη διεξαγωγή του Regional Media Forum ’18.

Ενδεικτικό δε της σημαντικής διείσδυσης της διοργάνωσης στην ευρύτερη αγορά των Media και της Eπικοινωνίας ήταν και το γεγονός ότι στην Τελετή Απονομής παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος.

Τα Regional Media Awards 2018 διοργανώθηκαν για τρίτη χρονιά από τη Boussias Communications με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) στη χώρα μας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, ενώ άνοιξε με χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Κώστας Σταματάκης, Chief Marketing & Customer Officer της Dixons SEE / Κωτσόβολος, ο οποίος αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της κριτικής επιτροπής, καθώς όπως τόνισε, τα περισσότερα έργα ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, χαρακτηρίζοντας ορισμένα ακόμα και εξαιρετικά.

 

Regional Media Forum ’18 με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου

Eξάλλου, για 2η φορά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Regional Media Forum ‘18, ενισχύοντας τον στόχο της διοργάνωσης για ανάδειξη όχι μόνο των Περιφερειακών και Τοπικών Μέσων αλλά και των προβλημάτων και των προκλήσεων που αυτά αντιμετωπίζουν. Στο forum, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, μεγάλοι διαφημιζόμενοι, media specialist agencies και εκπρόσωποι ΜΜΕ συζήτησαν για το μέλλον των Τοπικών & Περιφερειακών Μέσων, σε δύο πάνελ με τη συμμετοχή του Νίκου Χατζηνικολάου, Προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) και Μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), σε ρόλο συντονιστή.

Τα πάνελ αναφέρθηκαν τόσο στα προβλήματα, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στη λειτουργία και ανάπτυξη των Τοπικών & Περιφερειακών Μέσων, όσο και στα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και στους ανασταλτικούς παράγοντες διαφημιστικής τους απορρόφησης. Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στους πιθανούς τρόπους εμπορικής συνεργασίας των Τοπικών Μέσων με τα Μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, στις προσπάθειες αναβάθμισης περιεχομένου των Περιφερειακών και Τοπικών Μέσων, στη δυνατότητα παροχής tailor made περιεχομένου για τους διαφημιζόμενους, στην υψηλή διείσδυση των Τοπικών Μέσων και στον ρόλο του διαδικτύου στην πορεία των ΜΜΕ.

Τα Regional Media Awards 2018 διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της ΕΝΕΔ, του IAB Hellas και της ΠΕΙΡΑΣ.

Δείτε εδώ ποια περιφερειακά ΜΜΕ απέσπασαν βραβεία στα φετινά Regional Media Awards

Το KOZANILIFE.GR συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις και εκπροσωπώντας επιτυχώς της ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο από την τελετή απονομής των βραβείων:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Άλλα δύο βραβεία για το KOZANILIFE.GR στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Regional Media Awards 2018 για Περιφερειακά ΜΜΕ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.